Hírek

Keresés

Elkészült PlayStation 4-re a játék első lemezes példánya, azaz - játékfejlesztői zsargonnal kifejezve - aranylemezre került a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration. A kiadás folyamatában lényeges mérföldkőnek számít az esemény, hiszen mostantól indul a sokszorosítás, hogy készen álljon október 11-re.

Aranylemezen a Rise of the Tomb Raider 20: Year Celebration

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration a Rise of the Tomb Raider legátfogóbb kiadása, ugyanis az alapjáték és az eddig megjelent kiegészítők mellett új történet alapú DLC-kkel, klasszikus Lara-kártyákkal, kooperatív Endurance móddal, brutális nehézségi fokozattal, PlayStation VR támogatással és egyéb nyalánkságokkal várja a visszatérő és új játékosokat.

A PS4-es és PC-s dobozos kiadásokból hazánkban 2 változatban is előrendelhető: egy sima és egy 28 oldalas művészeti albummal csatolt (utóbbi általában 1000,- Ft-tal kerül többe). Akik PS4-en október 11-ig a digitális formátumú játék elővásárlása mellett döntenek, a Tomb Raider: Definitive Edition-t is ajándékba kapják!

PC-n és Xbox One-on a jelenlegi és leendő Season Pass tulajdonosok "ingyen" megkapnak minden olyan tartalmat, amely a 20 Year Celebration mellé jár.

A játék PlayStation 4 Pro-n is kompatibilis lesz, ami annyit tesz, hogy a Crystal Dynamics az eredeti PS4-es változathoz hozzátoldott még 3 beállítási lehetőséget, melyek csak a Pro-n válnak majd elérhetővé.

Részletek >>

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál