Hírek

Keresés

Október 11-én végre mi is bejárhatjuk a Rise of the Tomb Raider Croft Manor-ját a Blood Ties kiegészítőnek köszönhetően. A frissen közzétett előzetes első felében a kúria normál állapotában játszódnak a jelenetek, a másodikban viszont a zombik hordái alatt álló Lara's Nightmare kiegészítő van terítéken.

  • "Blood Ties” (Vérkötelék) - Lara apjának halálát követően nagybátyja próba elé állítja őt, hogy kiderüljön, érdemes-e a Croft Birtok tulajdonjogára. Lara eltökélten száll harcba öröksége visszaszerzéséért, kész bebizonyítani, ő a jogos örökös, ám ehhez kénytelen szembenézni múltjával. Majd’ egy órán át barangolhatsz Lara gyermekkori otthonában az alaptörténet részeként, hogy felfedd a családi titkot, amely örökké megváltoztatja Lara életét.
  • "Blood Ties" Lara's Nightmare kiadás (Vérkötelék: Lara Rémálma) - Lara legszörnyűbb rémálma válik valóra élőholtak képében, amint lerohanják gyermekkori otthonát. Küzdj meg fertőző zombihordákkal, válj a legkiválóbb zombivadásszá, mielőtt végleg magával rántana ez a rémálom! Versenyezz barátaiddal, készíts kihívásokat a közösség számára kártyák segítségével a teljesen új Nightmare módban.

Bővebben >>

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál