Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Még 2021 elején jelentették be, hogy anime-sorozatot kap a Tomb Raider, viszont a mai nap folyamán a Netflix végre be is mutatta nekünk egy rövidke előzetessel, hogy mire is számíthatunk 2024-ben, amikor az Tomb Raider: The Legend of Lara Croft címen műsorra kerül majd.

2024. február 14-én (régésznőnk születésnapján) Steam, PlayStation (4&5), Xbox és Nintendo Switch platformokra érkezik a '90-es években a Core Design által készített legendás Tomb Raider 1., 2. és 3. részeinek (és kiegészítőinek) komplett felújítása Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft kollekció néven!

Bevetésre felkészülni! A soron következő Tomb Raider játék "egységes" Lara Croftja most a többjátékos Call of Duty: Modern Warfare II és Call of Duty: Warzone 2.0 címekben bukkan fel operátorként, egy kimondottan a kedvenc régésznőnk ihlette csomaggal.

Megjelent a Nintendo eShop-ban a The Lara Croft Collection néven futó csomag Nintendo Switch-re, amely a korábbi Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft and the Temple of Osiris izgalmas, fejtörőkkel teli, akár többjátékos kampánnyal is végigvihető felülnézetes játékokat foglalja magába.

Copyright

© 2000-2023 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál