Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy az Embracer Group 300 millió dollárért felvásárolja a Square Enix 3 stúdióját: a Crystal Dynamics-et (Tomb Raider: Legend-), az Eidos-Montréal-t (Shadow of the Tomb Raider) és a Square Enix Montréal-t (Lara Croft GO), így a Tomb Raider nemsokára új kiadót kap.

Amint idén megköttetik az üzlet, akkor az annyit tesz, hogy a cégóriás nem csak a több, mint 1.000 fejlesztőből álló csapatokat szerzi meg, hanem a velük járó IP-ket is, mint például a Tomb Raider-t, a Deus Ex-et, a Thief-et és a Legacy of Kain-t.

Hogy pontosan mit is jelent ez még a sorozatra nézve, azt pontosan nem tudni, de bizakodunk, hogy több szeretet és törődést kap majd, mint az a Square Enix-nél történt. (Még az is lehet, hogy a hőn áhított portok/felújítások/remakek is végre bekövetkeznek...)

Egy viszont biztos: a jelenleg fejlesztés alatt álló Tomb Raider játék (mely az Unreal Engine 5-tel készül) és így természetesen a jövőben érkező címek már új kiadó alatt jelennek meg, a Crystal Dynamics pedig reményekkel tele várja a felvásárlást (ahogy mi is)!

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál