Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A Crystal Dynamics és a Square Enix izgatottan jelentette be, hogy minőségi nyomtatványok/poszterek formájában is elérhetőek lesznek azok az újragondolt borítóképek (mind a 15 darab), melyek kimondottan a Tomb Raider és Lara Croft játékok 25. évfordulójára lettek tervezve.

A játékok eredeti borítóképeinek újraálmodásában olyan sokszínű, legendás, tehetséges művészek vettek részt, akiknek a nevével már biztosan találkozhattál valamilyen formában (lista lentebb olvasható).

A 15 db-os posztercsomag minőségi, ~28x43 cm-es méretű nyomtatványokból áll, s kizárólag a Square Enix valamelyik áruházából (Egyesült Államok / Egyesült Királyság / Európa / Németország / Franciaország) lehet beszerezni jutányos áron, csakis 2022. február 14. és 2022. március 7-e között.

A pakk kimondottan egy jótékonysági akcióra lett szánva (ezrét a limitált elérhetőség is), a befolyt összeg 100%-át az amerikai Girls Make Games Alapítvány kapja majd meg, amelynek célja, hogy minél több lányt ismertessen meg a videojáték iparba való bekapcsolódás lehetőségével.

Az elkészült csomagok szállításának megkezdése valamikor 2022. április közepén esedékes.


Az újragondolt borítóképek:


A művészek listája:

Copyright

© 2000-2023 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál