20. évforduló

Keresés

A mai napon a PAX East nevű rendezvényen megtartott Lara Croft: A játéktörténelem koronázatlan királynője című előadáson bejelentették, hogy a klasszikus sorozat zeneszerzője (TR1-TR3), Nathan McCree visszatér gyökereihez egy új zenei projekttel, mely a The Tomb Raider Suite címet kapta.

A készülő gyűjtemény magába foglalja az első három játék ismert zenéit, de megismerhetjük kibővített változataikat és újragondolt variációikat is. Az elkészült művet ezután a híres Abbey Road Stúdiókban veszik fel nagyzenekarral együttműködve, és az ősszel be is tudjuk majd szerezni mind CD, mind digitálisan letölthető tartalom formájában.

Nathan McCree

-Ez egy remek lehetőség úgy a rajongóknak, miképpen számomra is, hogy abban a formájában hallhassuk újra a már ismert melódiákat, ahogy eredetileg megálmodtam - magyarázta McCree.

Az albummal együtt élőben is bemutatásra kerül a mű zenekari előadásban, méghozzá egy nagyszabású esemény keretei között, Londonban, összehangolva a huszadik évforduló hivatalos rendezvénysorozatával. A részleteket és a jegyváltásra vonatkozó lehetőségeket a későbbiekben hozzák nyilvánosságra.

A teljes folyamatot kezdve az újrakomponálástól egészen a végső élő koncertig dokumentumfilm formájában is végigkísérhetjük, melynek várható címe Tomb Raider: Remastered lesz. Matthew Longfellow, egy ismert zenei dokumentumfilm-rendező veszi kezébe az irányítást, hiszen széleskörű tapasztalattal rendelkezik a műfajt tekintve: olyan legendákkal dolgozott együtt, mint a Pink Floyd, a Metallica, illetve a Queen együttes.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál