Featuring Lara Croft

Keresés

Ismertető:

Lara Croft, Lord Henshigly Croft leánya születésétől fogva arisztokrata nevelésben részesült. 21 évesen, iskolái elvégzését követően otthon az elrendezett, ranghoz méltó házasság jövőképe várta, ám síeléséből hazatérve bérelt repülőgépe a Himalája-hegység szívébe zuhant.
Az egyetlen túlélő - Lara - megtanulta, hogyan tegye képessé magát a túlélésre az embertelen környezetben, távol a megszokott, védelmező otthoni környezetétől. Hetekkel később, amikor besétált a Tokakeriby nevű faluba, élményei már örökre megváltoztatták őt.
Az előkelő brit társadalmi kör fojtogató légkörét elviselhetetlennek érezte, ráébredt, hogy akkor él igazán, amikor egyedül utazik. A következő nyolc év során elmélyült tudásra tett szert a világ ősi civilizációival kapcsolatban.

Szülei hamarosan megtagadták pazarló lányukat, aki ezután az írás felé fordult, hogy utazásait finanszírozni tudja. Részletekbe menő archeológiai érdeklődése, ősi emlékhelyek felfedezése, izgalmas útjai kerültek bemutatásra könyveiben, melyekkel megalapozta hírnevét.
Hősnőnket ezután felbérelték, hogy szerezze meg egy ősi ereklye - a Scion - darabjait. Vakmerő akrobatikus stílusával keresi a tárgy eredetét és erejének titkait - útját üres sírok és töltényhüvelyek jelzik.
A játékmenet korának legjobb grafikai megoldásával készült: lenyűgöző 3D-s világ, ahol a felfedezés, logikai feladványok és ügyességi feladatok olvadnak egybe valósághű környezettel.

Jellemzők:

  • 16 pálya, mely négy kontinensen kalauzol keresztül
  • third-person nézet
  • érdekfeszítő játékmenet
  • az első valódi 3D, interaktív kaland

Minimum rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: DOS 6.0 és/vagy Windows 95
Processzor: Pentium 60
Memória: 8MB RAM
Videokártya: Super VGA VESA (2.0)
Hangkártya: Creative Lab's Sound blaster hangkártya
Merevlemez:
100MB szabad terület

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál