Rise of the Tomb Raider

Keresés

Ismertető:

A Rise of Tomb Raider a játéktörténelem egyik legjelentősebb szereplőjét hozza el számunkra egy filmszerű túlélő akció-kalandjátékban.

Egy régi rejtély megoldását követően Lara Croft útra kel a világ legtávolabbi és legcsalókább tájaihoz, hogy ráleljen az örök élet titkára.

Új szövetségek köttetnek, miközben Lara kénytelen a továbbiakban is eszére és túlélő ösztöneire hallgatni, ahogy halad sorsa felé, hogy valódi sírrablóvá váljon.

Látványos és idegfeszítő akciójelenetekkel a földi paradicsom ellenséges oldalán, a Rise of the Tomb Raider a mozi élményét varázsolja a játékos elé, aki csatlakozhat Larához első ereklyevadász kalandját játszva, és szemtanúja lehet egy ikon felemelkedésének.

Jellemzők:

  • Lenyűgözően halálos sírok: Tárj fel hatalmas, ősi helyeket tele veszélyes csapdákkal, megoldatlan, lebilincselő környezetbeli feladványokkal és ősi szövegek megfejtésével felderíthető sírkamrákat, ahogy járod a világot, mely tele van felfedezésre váró titkokkal.
  • Egy nő a vadvilággal szemben: Hódíts meg egy titkait elszántan védelmező világot, kiállva veszélyes próbáit, nézz szembe az ősi sírok felett őrködő veszedelmes vadvilággal, és fedezd fel hatalmas bejárható területeit.
  • Gerillaharc: Használd ki környezeted adottságait, mássz fára, merülj le víz alá, hogy elkerüld vagy éppen magaddal rántsd ellenséged, állítsd be neked tetszően Lara felszereléseit, fegyvereit és lőszereit, készíts robbanószereket menet közben, hogy zavart kelts, és vedd kézbe Lara védjegyévé vált íját és hegymászó csákányát.

Rendszerkövetelmények:

Minimum: Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 7 64bit
Processzor:  Intel Core i3-2100 vagy ezzel egyenlő AMD
Memória: 6GB
Videokártya: NVIDIA GTX 650 (2GB) / AMD HD 7770 (2GB)
DirectX: 11
Merevlemez: 25GB szabad terület
Egyéb: internetkapcsolat

Operációs rendszer: Windows 10 64bit
Processzor: Intel Core i7-3770 3.4GHz / AMD FX-8350 4GHz
Memória: 8GB
Videokártya: NVIDIA GTX 970 (4GB) / AMD R9 290x (4GB)
DirectX: 11
Merevlemez: 30GB szabad terület
Kontroller: Xbox kontroller
Egyéb: internetkapcsolat

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál