The Last Revelation

Keresés

Ismertető:

1986
Lord Henshingly lánya, Lara az arisztokrácia biztonságos világában nevelkedett - szolgákkal, társasági eseményekkel és magas státuszú emberekkel körülvéve. 11 éves korától a Wimbledoni Leánygimnáziumban tanult; 16 éves korában szülei úgy találták, ismereteit legjobban Anglia egyik legjobb kollégiumában bővíthetné. A lelkében kalandor Lara otthonról elszabadulást, izgalmas kilátásokat látott szülei ötletében.
Egy nap Lara véletlenül a National Geographic egy példányát találta az előcsarnok asztalán. A címlapon egy ismerős névre bukkant - Werner Von Croy professzor. A köztiszteletnek örvendő archeológus egy alkalommal Lara iskolájában tartott előadást a tanulók és szüleik részére egyaránt. Az élmény mély hatást tett Larára, felébresztve vágyát a messzi tájak és a kalandkeresés iránt. Bizonyos értelemben Von Croy Lara egyik példaképévé vált.
Ahogy Lara tovább olvasott, megtudta, hogy Von Croy éppen egy régészeti utazást tervezett Ázsián keresztül, különösen egy kambodzsai új felfedezésre összpontosítva. Lara képtelen volt türtőztetni magát, berohant a szobába, a cikket szülei elé dobta és gondolkodás nélkül követelte: hadd tarthasson Von Croy-jal felfedezőútján. Olyan kitartóan kérte apját, hogy Lord Croft azon kapta magát: levelet fogalmaz Von Croynak, melyben befolyásos személyként mutatkozik be és anyagi támogatást helyez kilátásba lányának az expedícióban való részvételéért cserébe.
Von Croy válaszában biztosította a Croft klánt, hogy az utazás veszélytelen, ő maga pedig bőséges tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy ügyeljen a saját és Lara épségére. Emlékezett Larára az előadásról - apadni nem akaró ám elmés kérdései kivívták elismerését. Így mindenki megállapodott abban, hogy Lara Von Croy-jal tart utazása során.

1999
Laránknak sikerül belekeverni magát egy eléggé baljós jóslat hatósugarába, ráadásul a csillagok állása sem a legkedvezőbb számára. Szemerkhet jóslata szerint aki feloldozza Széthet, az újra a világra szabadítja a sötétség urát. (Most találd ki, mit csinált Lara.) Így nem marad más hátra, minthogy megidézze Hóruszt, és ezzel megmentse magát és persze mellékesen az egész emberiséget is a szörnyű veszedelemtől. De nem csak a vészesen fogyó idővel kell megküzdenie, ugyanis komoly ellenfele támad egykori mentora, Werner Von Croy személyében...

Jellemzők:

  • minden eddiginél izgalmasabb történet: kövesd Larát Egyiptomba, ahol szembenéz múltjával
  • fejlesztett grafika, új mozgástípusok, új rejtvények
  • új tárgykezelés, mely lehetővé teszi az eszközök kombinálását

Minimum rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 95
Processzor: Pentium II 233MHz
Memória: 32MB RAM
Videokártya: DirectX 6.1-es videokártya
Hangkártya: 100% DirectX 6.1 kompatibilis hangkártya
Merevlemez:
100MB szabad terület

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál