Anniversary

Keresés

Ismertető:

1996-ban jelent meg az első Tomb Raider játék. Az irányítás, a 3D-s grafika és a játék hatása egy korszak szimbólumává vált. Mindemellett a játékosok először találkozhattak egy különleges hősnővel, Lara Crofttal, akivel könnyen azonosulni tudtak. Az eredeti Tomb Raider több, mint 7 millió példányban kelt el. Napjainkban is a legfontosabb klasszikus játékok között tartják számon, birtokolva a világ egyik legjobb akció-kalandjátéka címet. A Tomb Raider meghatározta a PlayStation konzolt is és örökre hatást gyakorolt a jövő játékaira.

A Crystal Dynamics, tisztelegve az első rész előtt, annak tízéves évfordulójára elkészített egy olyan játékot, melyet a leghíresebb előd inspirált, igyekezve megőrizni annak elemeit, melyek a klasszikusok sorába emelték Lara első színre lépését.

A Tomb Raider: Legend fejlesztett motorját felhasználva az első kalandot korszerű köntösbe csomagolták, ezzel egy teljesen új játékélményt nyújtva a sorozat rajongói számára.

A történetről:
Larát befolyásos társaság béreli fel egy legendás tárgy, a Scion megszerzésére. Miután Lara rájön, hogy felhasználták egy nagyszabású tervhez, saját kezébe veszi az irányítást, hogy felderítse az ősi ereklye valódi hátterét.

Jellemzők:

  • Új játékmenet, az első Tomb Raider által ihletve, a Tomb Raider: Legend stílusában
  • A megszokott tájakkal találkozhatsz, melyek az új technikának és Lara legújabb képességeinek köszönhetően újszerű hatást keltenek.
  • Rejtélyes, ismeretlen világok várnak felfedezésre, emellett Lara múltját is jobban megismerhetjük
  • A régi ellenfelek fejlett intelligenciával támadnak. Vadállatok, legendás lények és kihaltnak hitt állatok veszélyeztetik hősünket. Az új harcrendszer merőben más élményt nyújt a klasszikus rész jeleneteinek újraélése során.

Rendszerkövetelmények:

Minimum: Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista
Processzor: Pentium 3 1.0 GHz
Memória: 256MB RAM
Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 64MB-os
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
Merevlemez: 4GB szabad terület

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/Windows 7
Processzor: Pentium 4 3.0 GHz vagy Athlon XP/64bit
Memória: 1GB RAM
Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 512 MB-os
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
Merevlemez: 4GB szabad terület

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál