20. évforduló

Keresés

Mint azt már korábban bejelentették, augusztus 17-21. napjain kerül sor Kölnben a 2016-os GamesCom megrendezésére, ahol a Crystal Dynamics is részt vesz a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration kiadásának promotálása céljából. A rendezvényen a játék is kipróbálható lesz.

Kooperatív Endurance játékmódAz esemény legvonzóbb attrakciója értelemszerűen a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration demója, valamint prezentálása lesz.

A játékosok kipróbálhatják a kooperatív Endurance játékmódot, amiben a játékos és társa túlélési képességek tesztjeinek legkomolyabbika vár, s megláthatják, ketten együtt mennyi ideig képesek túlélni egy kietlen tájon.


Blood Ties DLCAztán zárt ajtók mögött bemutatásra kerül a "Blood Ties” DLC, melyben Lara apjának halálát követően nagybátyja próba elé állítja őt, hogy kiderüljön, érdemes-e a Croft Birtok tulajdonjogára. Lara eltökélten száll harcba öröksége visszaszerzéséért, kész bebizonyítani, ő a jogos örökös, ám ehhez kénytelen szembenézni múltjával. Ugyanennek a DLC-nek a zombivadász "Blood Ties" Lara's Nightmare változatát sem hagyják ki a betekintésből, melyben Lara legszörnyűbb rémálma válik valóra élőholtak képében, amint lerohanják gyermekkori otthonát.


A rendezvény utolsó napján pedig többek között díszvendég lesz Nathan McCree (az első három Tomb Raider játék zeneszerzője), és Meagan Marie (a 20 Years of Tomb Raider kötet írója és a Crystal Dynamics vezető közösségi menedzsere), akik készséggel válaszolnak majd a rajongók által feltett kérdésekre.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál