20. évforduló

Keresés

Július 21. és 24-e között kerül megrendezésre a képregény- és filmszerelmesek fesztiválja, a 2016-os San Diego Comic-Con. A Crystal Dynamics is tartogat némi meglepetést az eseményre, a 20. évforduló megünneplése mellett egy fontos Rise of the Tomb Raiderrel kapcsolatos bejelentéssel készülnek.

Na de lássuk a medvét, mi is lesz a pontos programterv:

  • Július 21.: A Dark Horse standjánál az aktuális Tomb Raider képregények rajzolója, Phillip Sevy fogadja az érdeklődőket. Ugyanezen a napon Meagan Marie (a Crystal Dynamics vezető közösségi menedzsere) a novemberben debütáló "20 Years of Tomb Raider" című könyvét fogja népszerűsíteni a Prima Games társaságában. Mindkét standnál aláírások kérésére is lehetőség lesz az alkotóktól.
  • Július 22.: A "Square Enix Experience" keretében egy megmászható mesterséges 9 méter magas jégfal várja a merészebb érdeklődőket. Két cosplayer-veterán is ott lesz a közelben, név szerint Jenn Croft és Annie Roig. Akik megmásszák a gleccsert, Tomb Raideres dögcédulával vagy nyakpánttal térhetnek haza. Ezen felül a Dark Horse standnál a Lara Croft and the Frozen Omen képregénysorozat írója, Corinna Bechko várja tárt karokkal a rajongókat.
  • Július 23.: Az előbb említett jégfal, ajándékok és cosplayerek ezen a napon is csak a rátermettekre várnak. Ugyanerre a napra a Crystal betervezett egy panelbeszélgetést, mely a "Lara Croft médiabirodalma" címen fut majd. A beszélgetésben olyan (a Tomb Raider rajongók körében) ismert emberek fognak részt venni, mint pl. Camilla Luddington (reboot-Lara szinkronhangja), Andy Park (a legelső TR-képregények rajzolója), Noah Hughes (a franchise kreatív igazgatója) vagy Debbie Lash (az Eidos egyik néhai marketingese és a hivatalos Lara Croft modellek menedzsere). Ezen a jeles napon pedig egy olyan különleges bejelentés is várható, amelyre a képregény-fanatikus már régóta vártak! (Élő adás sajnos nem várható a társalgásról, de rögzítik az eseményt, ami később fel lesz töltve az internetre.)
Tomb Raider mintázatú nyakpánt

És visszatérve a beharangozott Rise of the Tomb Raider bejelentésre: mint azt sejteni lehet, a PS4-es változat láthat napvilágot, vagy esetleg a többször említett Croft Manor DLC-ről csepeghetnek az első hivatalos infók.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál