20. évforduló

Keresés

A rajongóknak és a Crystal Dynamics-nek ismét sikerült megmutatniuk: a 2017-es Guinness World Records Gamers Edition könyvben már biztosan ott lesz szeretett Hősnőnk - két hihetetlen eredménnyel is! (Bár nem is a 20. évfordulót ünnepelnénk, ha ez nem így lenne... ;))


"A magazinok címlapján legtöbbször megjelent videojáték-karakter"

1996-os debütálása óta rengeteg újság címlapján megfordult már Lara, így nem volt kérdéses, hogy az egyik rekordkísérlet a lehető legtöbb Tomb Raider-címoldal összegyűjtéséről fog szólni.

A Crystal Dynamics célkitűzése eredetileg 1.100 darab magazin volt, ám a rajongók (beleértve a magyarokat is) nem hagyták cserben a sorozatot - összesen 1400 (!!!) címlappal kerül bele Lara immáron a Guinness Rekordok Könyvébe. A gyűjteményben a videojátékokkal foglalkozó magazinok mellett életmód, televízió, rádió, film, színházi lapok és műsorújságok is megtalálhatók videojátékos renderek, rajzok, hivatalos Lara-modellek, hasonmások, színésznők és karikatúrák formájában megelevenítve.

Galéria:


"A legtöbb Lara Croftnak öltözött ember egy helyen"

A másik világrekord a Paris Games Week nevezetű videojátékos rendezvény keretein belül zajlott le október 29-én a Square Enix és a Crystal Dynamics közreműködésében. A célkitűzés az volt, hogy a rekord érdekében legalább 250 embernek kell, hogy beöltözzön Larának. Az egyetlen kikötés az volt, hogy csak és kizárólag Larát testesíthették meg a résztvevők (tehát mellékkarakterek szóba sem jöhetett). A téma kötetlen volt, így mind a játékokból, filmekből, akár a képregényekből is lehetett kosztümötleteket meríteni.
Ez a szám is teljesülni látszott, sőt. Fiúk és lányok, kicsik és nagyok fogtak össze, majd öltöztek fel a jeles napra, így összesen 270 regisztrált cosplayerrel sikerült a világrekord felállítása.

Csoportkép és galéria:

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál