20. évforduló

Keresés

A Tomb Raider két évtizedének köszönhetően eddig több ezer címlapon trónol a kezdetek óta. A Crystal Dynamics most azt tűzte ki céljául, hogy a sorozat rajongóival karöltve felkutatja a szóban forgó címoldalakat, és a Guinness rekordig meg sem áll.

Tomb Raider hivatalos Flickr oldalán már megtekinthetők az eddig majd egy hónap alatt felhalmozódott képek. Máig közel 800 borító került fel, s a Crystal úgy tervezi, hogy legalább 1100 darabig meg sem áll.

05.11-ei friss: A legújabb célkitűzés, hogy a gyűjtemény bekerülhessen a Guinness Rekordok Könyvébe, mint "Lara Croft - a magazinok címlapján legtöbbször megjelent videojáték-karakter".

Ha van olyan újság a közeledben, aminek címlapján Lara és/vagy Tomb Raider található (bármilyen formában), és még nem szerepel a galériában, akkor ne habozz, szkenneld be, majd juttasd el hozzánk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Facebookon, mi pedig megjelölve a feltöltő nevével továbbítjuk azt a Crystal részére. Így elmondhatod, hogy te is hozzátettél az "örökséghez"! :) Egyedüli kikötés, hogy a felnőtteknek szóló magazinokat érthető okokból hanyagoljuk... ;)

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál