Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Megjelent a Nintendo eShop-ban a The Lara Croft Collection néven futó csomag Nintendo Switch-re, amely a korábbi Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft and the Temple of Osiris izgalmas, fejtörőkkel teli, akár többjátékos kampánnyal is végigvihető felülnézetes játékokat foglalja magába.

Lara Croft and the Guardian of Light Nintendo Switch-en

A "Lara Croft and the Guardian of Light"-ról:

Az első Tomb Raider kaland, mely letölthető változatban került kiadásra, és kifejezetten csapatjátékra lett tervezve. A megszokott rejtvények, harcrendszer és felfedezés párosul lélegzetelállító látvánnyal.
Amikor Lara Croft rátalál a rég elveszettnek hitt Fény Templomára Közép-Amerika hegységeiben, akarata ellenére kiszabadít egy gonosz lelket, mely arra törekszik, hogy a világot örök sötétségre kárhoztassa. Totec, egy maja bennszülött oldalán harcolva kell legyőznöd a gonoszt.

(Megjegyzés: Kizárólag helyben lehet többen játszani, online kooperatív multiplayerre nincs lehetőség!
Az alábbi DLC-csomagokat tartalmazza: "All the Trappings" - 1. kihíváscsomag, "Things That Go Boom" - 2. kihíváscsomag, "Hazardous Reunion" - 3. kihíváscsomag)

 

További infók >>


Lara Croft and the Temple of Osiris Nintendo Switch-en

A "Lara Croft and the Temple of Osiris"-ről:

A kritikusok által is elismert Crystal Dynamics alkotásának, a Lara Croft and the Guardian of Light-nak folytatása. A kaland Egyiptom sivatagainak mélyén zajlik, ahol nemrégiben fedezték fel Széth egyik templomát. Széth, a káosz istene egykor egész Egyiptomot uralta, miután megölte fivérét, Oziriszt, és a többi istent rabszolgaságra ítélte. Mikor Egyiptomot már kevésnek ítélte, a holtak földjén sereget próbált toborozni, amivel az egész világot meghódíthatja, ám eltűnt és soha sem tért vissza.

Lara Croft, a híres felfedező úgy gondolta, hogy ő lesz az első, aki megérkezik a templomhoz, ám Carter Bell, a feltörekvő régész megelőzte. Mindketten azt remélték, hogy megtalálják Ozirisz mitikus jogarát, ám olyat fedeztek fel, amire nem számítottak.

A templom egy börtön volt Hórusz és Ízisz, az utolsó régi istenek számára, akiket Széth nem uralt. A jogart meglátva Carter egyből magához vette, ezzel aktiválva egy csapdát, amely Hóruszt és Íziszt tartotta fogva. Ez a mozdulat Larát és Cartert egyből halálra ítélte. Hórusz és Ízisz kiszabadulva több ezer éves fogságukból, a jogar birtokában, megígérte Larának és Carternek, hogy segítenek feléleszteni Oziriszt, az egyetlen istent, aki képes őket megmenteni az ítélet elől, és az egyetlen, kinek ereje talán képes legyőzni Széthet. Közös céljuk, hogy megtalálják Ozirisz maradványait, és megakadályozzák Széth visszatérését, egy csapattá kovácsolja őket.

(Megjegyzés: Kizárólag helyben lehet többen játszani, online kooperatív multiplayerre nincs lehetőség!
Az alábbi DLC-csomagokat tartalmazza: "Deus Ex" csomag, "Legend" csomag, "Icy Death" csomag, "Twisted Gears" csomag.)

 

További infók >>

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál