Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A 18 részből álló reboot képregénysorozat hamarosan végéhez ér, ám a Dark Horse Comics továbbra is életben szeretné tartani a Tomb Raider képregényeket.

Míg a mostani képregények a fiatal, a még kiforratlan Lara kalandjáról szóltak, a Lara Croft and the Frozen Omen a Crystal Dynamics Lara Croft and the Temple of Osiris és a Lara Croft and the Guardian of Light univerzumában játszódik.

Ha röviden kellene jellemezni a Frozen Omen sorozatot: egy versenyfutás az idővel. Lara újra Carter Bell-lel alkot csapatot - együtt próbálnak feltárni, majd biztonságba helyezni bizonyos ősi elefántcsont leleteket, mielőtt rossz kezekbe kerülnének, s elhoznák a Földre az ítélet napját. Az öt részből álló miniszériát Randy Green rajzolja, aki már ismerősen csenghet a régebbi, Top Cow-os TR-képregények kapcsán. A történetért Corrina Bechko felel, aki szintén nem egy ismeretlen név a képregények világában. Corinna elárulta, hogy kalandból, veszélyből és akcióból nem lesz hiány, mint ahogy szörnyekből, horrorelemekből és természetfeletti jelenségekből sem.

 Kattints a képre!

Lara Croft and the Frozen Omen #1, a borítókép Jean-Sébastien Rossbach munkássága

Az első rész 2015. október 7-étől lesz megvásárolható.

via Polygon.com

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál