Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Ezen a jeles napon, Lara Croft születésnapján igazán van okunk az ünneplésre, ugyanis megjelent a várva-várt Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, mely eredetileg a Core Design által készített Tomb Raider trilógiának (és kiegészítőinek) komplett felújítása modern platformokra. (Exkluzív videóink a cikk végén.)Ha korábban még nem rendelted elő, akkor (kizárólag) digitális formátumban az alábbi áruházakból érhető el a játékcsomag PC, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X|S, és Nintendo Switch platformokon:
Steam / GOG.com / Epic Games Store / PlayStation Store / Xbox Store / Nintendo eShop.

Na de lássuk pontosan, hogy mit is foglal magába ez a gyűjtemény és mit kapnak cserébe a játékosok a pénzükért:

Az Asypr gondozásában készült kollekció új látványvilággal várja a sorozat szerelmeseit (és azokat, akik lemaradtak volna a klasszikus, mindent meglapozó nagybetűs TOMB RAIDER játékokról), hogy (újra) átéljék a felejthetetlen, ikonikus pillanatokat!
A modern eszközök és technológiák lehetővé tették, hogy olyan formában térjenek vissza a játékok, amilyennek az eredeti alkotók mindig is álmodták. Az új lehetőségeknek hála megmarad a "régi" feeling, mégis olyan, mintha egy másik világba csöppenne a játékos, köszönhetően az új karaktermodelleknek, textúráknak, megvilágításoknak és környezetekben történt változásoknak.

Az alapjátékok mellett a csomag a kiegészítőket ("Goldokat") is magába foglalja, melyek szintén új külsőt kaptak.

A "nehézkes" irányításnak is búcsút inthetünk (persze csak ha szeretnénk), ugyanis az Aspyr a Tomb Raider sorozat LegendAnniversary és Underworld részeit vette alapul, hogy modernizálni tudhassák a klasszikus játékok irányítását:
Immáron a kontroller jobb analógjával bármerre forgatható a kamera, az menet közben Lara irányával egyetemlegesen mozgatható.

Amennyiben megszoktad a játékok eredeti grafikáját és irányítását, úgy minden visszaállítható régire.

A csomag több, mint 250 megszerezhető teljesítménnyel/trófeával várja a sírrablókat, így még színesebbé téve az újrajátszás lehetőségét!
A játék meg fog jutalmazni például azért, ha Lara hűséges komornyikját, Winstont bezárjuk a fagyasztóba...

Hasonlóan a Shadow of the Tomb Raider-ből ismert fotó módhoz, ezekben a klasszikus címekben is lehetőségünk nyílik arra, hogy minél klasszabb és egyedibb screenshotokat készíthessünk: az ikonikus pillanatokat tetszőleges pózzal, arckifejezéssel, ruházattal és fegyverrel örökíthetjük meg.

Apropó, megörökítés...
Lehetőségünk adódott a játékokat a hivatalos megjelenésük előtt kipróbálnunk, így négy videóval készültünk a kíváncsi szemeknek.

A három fő játék első pályáiról (Tomb Raider 1 - Caves, Tomb Raider 2 - The Great Wall, Tomb Raider 3 - Jungle), valamint egy majdnem minden szintre kiterjedő összehasonlításról nézhettek meg alább videókat:  

Tomb Raider 1 - Caves végigjátszás:Tomb Raider 2 - The Great Wall végigjátszás:Tomb Raider 3 - Jungle végigjátszás:Összehasonlító videó:


Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál