Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Ahogy közeledünk a Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft (a Core Design által készített legendás Tomb Raider 1., 2. és 3. részeinek [és kiegészítőinek] komplett felújítása) megjelenése felé, úgy érkeznek a friss képek és infók a várva-várt nosztalgiacsomagról...

A játék fejlesztője, az Aspyr a Crystal Dynamics-szel karöltve a következő tudnivalókkal és szemkápráztató képekkel rukkolt most elő:


Látványvilág


A modern eszközök és technológiák immáron lehetővé teszik, hogy olyan formában térjenek vissza a klasszikus játékok, amilyennek az eredeti alkotók mindig is álmodták.
Az új lehetőségeknek hála megmarad a "régi" feeling, mégis olyan, mintha egy másik világba csöppenne a játékos.
A vadiúj modelleknek, környezeteknek, növényzeteknek, ellenségeknek és újragondolt világításnak köszönhetően szó szerint teljesen új megvilágítást kapnak a játékok.

Amennyiben mégis kimondottan csak a nosztalgiázásra vágynak a játékosok, őket egy olyan beépített funkció vár, mellyel bármikor visszaállítható majd az eredeti, "sokszögű" grafika.

Tomb Raider I-III Remastered - Látványvilág


Irányítás


Az Aspyr a Tomb Raider sorozat Legend, Anniversary és Underworld részeit vette alapul, hogy modernizálni tudhassák a klasszikus játékok irányítását:
Immáron a kontroller jobb analógjával bármerre forgatható a kamera, az menet közben Lara irányával egyetemlegesen mozgatható.

Ha már megszoktad a klasszikus játékok "nehézkes" irányítását, úgy hasonlóan a grafikai beállításokhoz, a mozgás is bármikor visszaállítható eredetibe.

Tomb Raider I-III Remastered - Irányítás


Teljesítmények / Trófeák


A csomag több, mint 250 megszerezhető teljesítménnyel/trófeával várja a sírrablókat, így még színesebbé téve az újrajátszás lehetőségét!
A játék meg fog jutalmazni például azért, ha Lara hűséges komornyikját, Winstont bezárjuk a fagyasztóba...

Tomb Raider I-III Remastered - Teljesítmények


Fotó Mód


Hasonlóan a Shadow of the Tomb Raider-ből ismert fotó módhoz, ezekben a klasszikus címekben is lehetőségünk nyílik arra, hogy minél klasszabb és egyedibb screenshotokat készíthessünk: az ikonikus pillanatokat tetszőleges pózzal, arckifejezéssel, ruházattal és fegyverrel örökíthetjük meg.

Tomb Raider I-III Remastered - Fotó Mód


További nyalánkságok


Habár így is csak ámulni és bámulni lehet a fentebb említett újdonságokon, az Asypr mégis tartogat plusz meglepetéseket is, melyeket nem szeretnének lelőni...
Viszont annyit megosztottak velünk, hogy míg a Tomb Raider 1. és 2. részeiben 2D-s "papírszerű" tárgyakat (pl. életcsomagokat és lőszereket) lehetett csak felvenni, a felújításokban már "teljes értékű" 3D-s modellekre lettek azok cserélve.
Újítás még, hogy a keményebb ellenfelek (úgynevezett "boss"-ok) életcsíkot kapnak, így nyomon követhetjük, hogy épp hogyan állunk a legyőzésükkel vagy szükséges-e erősebb fegyverre váltanunk.

Tomb Raider I-III Remastered - Tárgyak


A Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft 2024. február 14-én (régésznőnk születésnapján) érkezik Steam, PlayStation (4&5), Xbox és Nintendo Switch platformokra. Rendeld elő most:

Steam / GOG.com / Epic Games Store / PlayStation / Xbox / Nintendo Switch

Tomb Raider I-III Remastered - Lara modellek

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál