20. évforduló

Keresés

×

Hiba

Invalid video ID: playlist?list=PLsE7r_HTBkC6Q3SPPf_o3bP_qUElrFoyN

A Tomb Raider: The Angel of Darkness mindenki számára el lett könyvelve, vagy ilyen vagy olyan formában... Most szeretnénk, ha egy kicsit a pozitív irányba billenne a mérleg, ezért elkészítettük a PlayStation 2-es videó-végigjátszásunkat. A Crystal Dynamics sem tétlenkedett, eddig soha nem látott képekkel készült a rajongóknak.

A PC-s játékosoknak most biztosan megfordult a fejében, hogy mitől olyan érdekes a PlayStation 2-es változat? Nos, mivel eredetileg a játék PS2-re lett tervezve, így többek között azokon a pontokon erős, amiben a PC-s változat gyengélkedik - ilyen pl. a 360 fokban forgatható kamera és a kézre eső(bb) irányítás. De ezek mellett sok olyan plusz grafikai és egyéb tartalom is belekerült a változatba, melyek érthetetlen okok miatt kimaradtak a PC-s testvérből. Hogy csak párat említsünk: hóesés Prágában, vérfoltok sérülésnél, kikapcsolható feliratok, szebb minőségű átvezető videók és a játék végén a stáblista.

Na de nem is kell tovább szaporítani a szót, ha érdekel az összetettebb játék, akkor dőlj hátra, és less be a végigjátszás oldalába vagy indítsd el az alábbi lejátszási listát:


Ritka képek a múltból

A Crystal Dynamics jóvoltából pár napja folyamatosan kerülnek fel a Tomb Raider: The Angel of Darkness eddig soha nem (vagy eddig csak rossz minőségben) látott képei/renderei. Az intrójából ismert, a The Last Revelation eseményeit felelevenítő fényképtől kezdve Lara változásain át egészen Kurtis Trent végleges megformálásáig láthattok most képeket. Na és persze kedvenc prostink, Janice se maradjon ki a szórásból! :D


További képek a Tomb Raider hivatalos Flickr oldalán találhatók.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál