20. évforduló

Keresés

Pár hónappal ezelőtt derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a klasszikus sorozat zeneszerzője (TR1-TR3), Nathan McCree visszakanyarodik a gyökerekhez, és a régi dallamok kibővített változataival és újragondolt variációival tér vissza idén. Most három (még kezdetleges) darabba bele is hallgathatunk - figyelem: a libabőr garantált! ;)

"A Friend Since Gone"

St. Francis' FollySzerintem mindenkinek megvan az a jelenet, amikor a Tomb Raider legelső részében eljutott Görögország első pályájának (St. Francis' Folly) központi termébe. A sírkomplexumban lenézve már érezzük zsigereinkben, hogy nem mindennapi megpróbáltatáson kell keresztülmennünk ahhoz, hogy teljesítsük a szakaszt. Ekkor csendül fel teljes pompájában az "A Friend Since Gone" dallam, amely felfedezésre invitál minket.

{

}


"The T-Rex"

The Lost ValleySzintén a Tomb Raider 1-ből az a bizonyos nagybetűs IKONIKUS jelenet. Az Elveszett Völgy (The Lost Valley) nyitott terébe jutva azonnal a Jurassic Parkot idéző hangulat tárul elénk a raptorok érkezésével. Az első sokk után továbbfutva egyszer csak megremeg a föld, beindul a zene... Ez már önmagában is baljós, de mikor a semmiből fut be elénk a mára már hírhedtté vált T-Rex... Felidéznem se kell, sokunkban megállt a vér.

{

}


"Vertigo"

Bartoli's Hideout

A Tomb Raider második részében csendül fel ez a dallam. Velence gyönyörű sikátorain kell végigvergődnünk magunkat, hogy eljussunk Marco Bartoli rejtekhelyére. A fokozottan őrzött helyiségben nem csak a fegyveres ellenségek próbálják Laránk útját állni, hanem az agyafúrt feladványok is. Egyik ilyen az a bizonyos (mára már mindenki által ismert) csilláros terem, ahol a gyönyörű Vertigo is felszólal. Nathan kb. háromszorosára egészítette most ki.

{

}

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál