20. évforduló

Keresés

Még áprilisban a #TombRaider20 PAX East panelnél jelentette be Nathan McCree (az első három Tomb Raider játék zeneszerzője), hogy nagyszabású zenekari előadásban fogja bemutatni az év végén megjelenő Tomb Raider: Suite albumát. Nos, most már az első koncert helyszíne és időpontja is ismert, valamint jegyek is vásárolhatók rá.

A közel 70 perces Tomb Raider - Live in Concert című előadás első állomása Londonban kerül megrendezésre azEventim Hammersmith Apollo színházban, 2016. december 18-án (vasárnap), 19:30-as kezdéssel. Nathan McCree és a Royal Philharmonic Orchestra élőzenéje mellett egy hatalmas kivetítőn fogják leadni a Tomb Raider történetét képeken, videókon és interjúkon át.

-Ez egy remek lehetőség úgy a rajongóknak, miképpen számomra is, hogy abban a formájában hallhassuk újra a már ismert melódiákat, ahogy eredetileg megálmodtam - magyarázta McCree.

Ha felkeltette az érdeklődésed az esemény, most érdemes jegyet vásárolni - ugyanis július 22-ig kimondottan a jól értesült Tomb Raider rajongóknak tartják fenn a jegyeket, utána teszik csak teljesen nyilvánossá a jegyvásárlást.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál