20. évforduló

Keresés

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy a Crystal Dynamics a rajongók segítségével a "Lara Croft - a magazinok címlapján legtöbbször megjelent videojáték-karakter" című világrekord megszerzésén ügyködik. Eddig minden jel arra mutat, hogy ennek semmi akadálya nem lesz, sőt...

A rekord felállításához eredetileg 1.100 Tomb Raideres újságcímlapot lőttek be, de a mai nappal bezárólag már több mint 1.300 (!!!) kép trónol a borítókat átölelő galériában!

 

A Crystal Dynamics hamarosan elküldi a szükséges formanyomtatványokat a rekord hivatalos felállításához, közben továbbra is gyűjtik a szóban forgó címlapokat.

Így ha van olyan újság a közeledben, aminek címlapján Lara és/vagy Tomb Raider található (bármilyen formában), és még nem szerepel a galériában, akkor ne habozz, szkenneld be, majd juttasd el hozzánk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Facebookon, mi pedig megjelölve a feltöltő nevével továbbítjuk azt a Crystal részére. Így elmondhatod, hogy te is hozzátettél az "örökséghez"! :) Egyedüli kikötés, hogy a felnőtteknek szóló magazinokat érthető okokból hanyagoljuk... ;)

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál