Tomb Raider: Elixir of Life

Keresés

Ismertető:

Az Élet Elixírje a trilógia harmadik (és egyben utolsó) epizódja Lara Croft mobiltelefonos kalandjainak.

Az első epizódban egy névtelen megbízást kapott, hogy szerezze meg Ozirisz Kódexét, majd a második kalandját már egy ősi tibeti kolostorban folytatta, ahol egy cinnabarittal teli vázát kellett visszaszereznie, ami a világ teremtése során használt szubsztanciát tartalmazza.

Lara már gyanakszik névtelen megbízójára, hogy vajon mit akarhat ezen ereklyék felhasználásával. Úgy véli, hogy azért kellettek neki az összetevők, hogy  a hozzávalókból végül megalkothassa a legendás Élet Elixírjét.

Nem véletlen, hogy Lara szkeptikus az aktuális felállások szerint, így érthetően vonakodik a beszerzett ereklyék átadásától.
Így hát úgy dönt, hogy megpróbálja kideríteni titkos megbízottja valódi szándékát.

Lara nyomozásai egy skót milliárdos remete kastélyéba vezetnek… A kastély falai között felfedez egy olyan múzeumot, amelyre akár más nemzet is riválisként tekintene. Gyanúja beigazolódott; a titokzatos kurátor szándékai messze nem ártalmatlanok.

Lara Croftnak át kell magát harcolnia a legmodernebb biztonsági berendezéseken, halálosztó robotok hadseregén, még mielőtt meg tudná valósítani az őrült megbízó a tervét.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál