Csalások

Keresés

PC és Macintosh pályaugrás: Játék közben tedd a következőket: lépj előre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj előre.
PC és Macintosh összes fegyver és lőszer: Játék közben tedd a következőket: lépj előre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj hátra.
 
!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki őket a rendes nyíl billentyűkkel is.

Ha végigjátszod a játékot, majd egyből elkezded elölről, minden fegyvered meglesz a kezdetektől fogva.
 
PlayStation pályaugrás (PAL verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ezután nyomd le a következő gombokat a megadott sorrendben: L2, R2, háromszög, L1, L1, kör, R2, L2. Nyomd be a Selectet, hogy a következő pályára kerülj.
 
PlayStation minden fegyver és lőszer (PAL verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ezután nyomd le a következő gombokat a megadott sorrendben: L1, háromszög, L2, R2, R2, L2, kör, L1.

PlayStation pályaugrás (NTSC verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ezután nyomd le a következő gombokat a megadott sorrendben: L2, R2, L1, kör, háromszög, L1, R2, L2. Nyomd be a Selectet, hogy a következő pályára kerülj.

PlayStation minden fegyver és lőszer (NTSC verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ezután nyomd le a következő gombokat a megadott sorrendben: L1, háromszög, R2, L2, L2, R2, kör, L1.
 
PlayStation pályaugrás (NTSC-J verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ezután nyomd le a következő gombokat a megadott sorrendben: R2, L2, R1, L1, R1, L2, R2. Nyomd be a Selectet, hogy a következő pályára kerülj.

PlayStation minden fegyver és lőszer (NTSC-J verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ezután nyomd le a következő gombokat a megadott sorrendben: L1, R1, L2, R2, L2, R1, L1, Select.

Sega Saturn minden fegyver és lőszer: Szüneteltesd (Pause) a játékot, és lapozz az útlevél utolsó oldalára. Nyomd be a következőket a megadott sorrendben: Z, Y, Z, Y, X, X, X, Start; aztán nyomd le az A-t és a Fel-t az irányítópadon.

Sega Saturn pályaugrás: Szüneteltesd (Pause) a játékot, és lapozz az útlevél utolsó oldalára. Nyomd be a következőket a megadott sorrendben: Z, Y, Z, Y, X, X, X, Start; aztán nyomd le a C-t.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál