Csalások

Keresés

PC és Macintosh pályaugrás: Játék közben tedd a következőket: gyújts meg egy fáklyát, lépj előre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj előre.

PC összes fegyver és lőszer: Játék közben tedd a következőket: gyújts meg egy fáklyát, lépj előre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj hátra. Ez a csalás medipackokat is ad, viszont nem működik a legutolsó pályán (Home sweet home).

Ha végigjátszod a játékot, majd kilépés nélkül elkezded elölről, minden fegyvered meglesz, a kezdetektől fogva.

PC és Macintosh felrobbanó Lara: hajtsd végre az előző két csalás bármelyikét úgy, hogy nem gyújtasz meg fáklyát.

!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki őket a rendes nyíl billentyűkkel is.
 
PlayStation pályaugrás (PAL verzió): Gyújts meg egy fáklyát (L2). Tartsd lenyomva a sétát (R1) és használd a D-Padot hogy előre, majd hátra lépj. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, majd ugorj előre.
 
Ha nem működne, akkor próbáld meg ezt:
 
Nyomd le a séta gombot, majd lépj balra, jobbra, balra, előre, majd hátra. Most már eleresztheted a séta gombot, majd fordulj körbe 3x. Majd ugorj egy előre szaltót csavarral (Fel + négyzet, kör)!
 
PlayStation minden fegyver és lőszer (PAL verzió): Gyújts meg egy fáklyát (L2). Tartsd lenyomva a sétát (R1) és használd a D-Padot hogy előre majd hátra lépj. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, majd ugorj hátra.
 
Ha nem működne, akkor próbáld meg ezt:
 
Nyomd le a séta gombot, majd lépj jobbra, balra, jobbra, balra, háta, előre. Most eleresztheted a séta gombot, majd fordulj körbe 3x, aztán ugorj háta. (Le + négyzet.)

PlayStation pályaugrás (NTSC verzió): Tarts lenyomva a sétát (R2) és használd a D-Padot, hogy oldalt kilépj balra, majd jobbra, megint balra, hátra, végül előre. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, ugorj előre és fordulj át a levegőben (Fel + négyzet, kör).

PlayStation minden fegyver és lőszer (NTSC verzió): Tarts lenyomva a sétát (R2) és lépj balra, majd jobbra, megint balra, hátra, végül előre. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, ugorj hátra és fordulj át a levegőben (Le + négyzet, kör).

PlayStation végtelen fáklya: Hajtsd végre a "minden fegyver" csalást, majd nyomd le a háromszöget, hogy elővedd a pisztolyokat. Nyomd be L2-t.

PlayStation felrobbanó Lara: Tartsd lenyomva a sétát (R2) és használd a D-Padot hogy előre, majd hátra lépj. Továbbra is tartsd lenyomva a sétát és fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban. Ugorj hátra.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál