Csalások

Keresés

PC & Mac pályaugrás: Vedd elő az alap pisztolyaidat. Lépj egyet hátra, lépj egyet előre, guggolj le majd állj fel, fordulj körbe háromszor (mindegy merre), majd rögtön ugorj előre.

PC & Mac összes fegyver és lőszer: Vedd elő az alap pisztolyaidat. Lépj egyet hátra, lépj egyet előre, guggolj le majd állj fel, fordulj körbe háromszor (mindegy merre), majd rögtön hátraszaltózz. Ez a csalás életcsomagokat is ad.

!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki őket a rendes nyíl billentyűkkel is.

PlayStation pályaugrás: Gyorsan nyomd le az L2, R2, L2 (kétszer), R2, L2, R2, L2, R2, L2 (négyszer), R2, L2, R2 (négyszer), L2 gombokat játék közben. Ha Lara kimondja, hogy "No", akkor sikeres volt a csalás.

PlayStation összes fegyver és lőszer: Gyorsan nyomd le az L2, R2 (kétszer), L2 (négyszer), R2, L2, R2 (kétszer), L2, R2 (kétszer), L2 (kétszer), R2, L2 (kétszer), R2 gombokat játék közben. Ha Lara elkezd sikítani, akkor sikeres volt a csalás. Ez a kód életcsomagokat, fáklyákat és mentőkristályokat is ad.

PlayStation összes tárgy és secret/pálya: Gyorsan nyomd le az L2 (ötször), R2, L2 (háromszor), R2, L2, R2, L2 (kétszer), R2, L2 (kétszer), R2, L2 (kétszer) gombokat játék közben. Ha Lara felsóhajt, akkor sikeres volt a csalás.

PlayStation versenypálya kulcsának megszerzése (Lara otthonában): Gyorsan nyomd le az R2, L2 (háromszor), R2, L2 (hatszor), R2, L2 (ötször), R2, L2 (kétszer) gombokat játék közben. Ha Lara kimondja, hogy "No", akkor sikeres volt a csalás.

PlayStation teljes életerő: Gyorsan nyomd le az R2 (kétszer), L2, R2, L2 (hatszor), R2, L2 (háromszor), R2, L2 (ötször) gombokat játék közben. Ha Lara felsóhajt, akkor sikeres volt a csalás.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál