Csalások

Keresés

MEGJEGYZÉS:
Ha a nem működnek a PC-s csalások, annak az lehet az oka, hogy az egyszerre lenyomott több billentyűt nem értelmezi a géped. Ha mindenképpen csalásra lenne szükséged, használj savegame editort, vagy tölts le egy mentett pályát.
A csalásokhoz Larát észak felé kell fordítanod. Az iránytűt a Leltárban találod. Mikor észak felé állsz, az iránytű tűje "N" felé mutat, és áttetszővé válik. Ha problémád lenne a beállással, keress egy kelet-nyugat fekvésű blokkot, és állj mellé dél felől (esetleg húzódzkodj fel, majd ereszd vissza magad).

PC és Macintosh pályaugrás: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Betöltés ikonra, és nyomd le egyszerre a következő billentyűket: HELP; ha ez nem működne, próbáld ezt: SKIP. (A billentyűket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetűket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

PC és Mac minden fegyver és lőszer (valamint medipack): Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következő billentyűket: GUNS. (A billentyűket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetűket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

PC és Mac minden fegyver: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, és hajtsd végre a minden fegyver és lőszercsalást. Miután kiléptél a Leltárból, maradj észak felé fordulva, és nyisd meg a Leltárt újra. Menj a Nagy-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következő billentyűket: WEAPONS. (A billentyűket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetűket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

PC lézercélzó bug: Kombináld a lézercélzót a revolverrel vagy a számszeríjjal. Nyomd le a célzás gombot, majd egyidejűleg az 1-et (ami a pisztoly gyorsgombja). Hallani fogod, ahogy Lara előhúzza a pisztolyokat, amikkel ez után lézer-célzott lövéseket tudsz leadni.

!!! Mac: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki őket a rendes nyíl billentyűkkel is.

PlayStation pályaugrás: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Betöltés ikonra, és nyomd le egyszerre a következő gombokat : L1+L2+R1+R2+Fel. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból.

PlayStation minden fegyver, lőszer és medipack: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következő gombokat : L1+L2+R1+R2+Fel. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból.

PlayStation minden tárgy:
!!! FIGYELEM: Ez a csalás játékhibához vezethet. A csalással minden tárgyat megkapsz amit az adott pályán be lehet gyűjteni, de esetenként eltűnhetnek a korábbi pályákon megszerzett tárgyak. Az is előfordulhat, hogy a csalás után nem tudsz többet menteni. Ezért mindenképpen ments egyet, mielőtt használnád a csalást, majd ellenőrizd le, megvan-e mindened. !!!
Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Nagy-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következő gombokat: L1+L2+R1+R2+LE. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból.

PlayStation minden speciális tárgy (kulcsok, ereklyék, stb.):
!!! FIGYELEM: Ez a csalás játékhibához vezethet. A csalással minden tárgyat megkapsz, amit az adott pályán be lehet gyűjteni, de esetenként eltűnhetnek a korábbi pályákon megszerzett tárgyak. Az is előfordulhat, hogy a csalás után nem tudsz többet menteni. Ezért mindenképpen ment egyet, mielőtt használnád a csalást, majd ellenőrizd le, megvan-e mindened. !!!
Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Nagy-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következő gombokat : L1+L2+R1+R2+LE. Aztán nyomd le a következőket: Négyzet, Háromszög, Kör.

Dreamcast minden fegyver, lőszer és medipack: Az iránytű segitségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le a következőket: L, Fel, X, Fel, R, Y. Lépj ki a Leltárból.

Dreamcast másik minden fegyver: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le a következőket egyszerre: L+R, aztán nyomd le az Y-t. Lépj ki a Leltárból.

Dreamcast végtelen lőszer: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le a következőket: L trigger, R trigger, Fel, Jobb, Fel, Start, Start. Lépj ki a Leltárból.

Dreamcast pályaugrás: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Betöltés ikonra, és nyomd le a következőket egyszerre: L+R, aztán nyomd le az Y-t. Lépj ki a Leltárból.

Dreamcast lézercélzó bug: Kombináld a lézercélzót a revolverrel vagy a számszeríjjal. Zoomolj be, tarts lenyomva L-t, és nyomd be a Startot. Míg továbbra is lenyomva tartod L-t, válaszd ki a pisztolyokat, és nyomd le A-t. Továbbra is lenyomva tartva L-t lépj ki a menüből.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál