Csalások

Keresés

PC és Macintosh végtelen kis medipack:
Mentsd el a játékot (a biztonság kedvéért). A csalás sikeres végrehajtásához szükséges, hogy az életerőd 100% alatt legyen ÉS csak 1 db kis medipackod legyen. Nyisd meg a Leltárt és menj a Kis-medipack ikonra. Tartsd lenyomva a Num Pad-on lévő "0" gombot, majd egyidejűleg nyomd le a betűk feletti "0"-t is. Ekkor a medipack alatti szöveg "1x small medipack"-ról "small medipack"-ra változik. Nyomd le az Entert, Lara sóhajt. Lépj vissza a Leltárba - ha a csalás sikeres volt, a medipack alatti felirat "Unlimited small medipacks"-ra változott.

PC és Macintosh végtelen nagy medipack:
Mentsd el a játékot (a biztonság kedvéért). A csalás sikeres végrehajtásához szükséges, hogy az életerőd 100% alatt legyen ÉS csak 1 db nagy medipackod legyen. Nyisd meg a Leltárt és menj a Nagy-medipack ikonra. Tartsd lenyomva a Num Pad-on lévő "0" gombot, majd egyidejűleg nyomd le a betűk feletti "9"-et is. Ekkor a nagy medipack alatti szöveg "1x large medipack"-ról "large medipack"-ra változik. Nyomd le az Entert, Lara sóhajt. Lépj vissza a Leltárba - ha a csalás sikeres volt, a medipack alatti felirat "Unlimited large medipacks"-ra változott.

!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki őket a rendes nyíl billentyűkkel is.

PlayStation minden tárgy:
Nyisd meg a Leltárt és menj a Timex-TMX-re. Tartsd lenyomva a következőket: L1 + L2 + R1 + R2 + Le. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened (kulcsok, begyűjtendő tárgyak is).

PlayStation minden tárgy (Béta verzió):
Nyisd meg a Leltárt és menj a Nagy-medipackra. Tartsd lenyomva a következőket: L1 + L2 + R1 + R2 + Le. Utána nyomd le a háromszöget. Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened (kulcsok, begyűjtendő tárgyak is).

PlayStation minden fegyver, végtelen lőszer és medipack:
Nyisd meg a Leltárt és menj a Timex-TMX-re. Tartsd lenyomva a következőket: L1 + L2 + R1 + R2 + Fel. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened.
 
PlayStation minden fegyver, végtelen lőszer és medipack (Béta verzió):
Nyisd meg a Leltárt és menj a Kis-medipackra. Tartsd lenyomva a következőket: L1 + L2 + R1 + R2 + Fel. Utána nyomd le a háromszöget. Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened.

PlayStation pályaugrás:
Ezeknek a csalásoknak a segítségével az egyes helyszínek első pályájára ugorhatsz.
- Orosz bázis: A főmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva L1-et, majd egyidejűleg nyomd le az X-et is. (Egyes verzióknál L1 + Fel, aztán X.)
- Írország: A főmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva L2-et, majd egyidejűleg nyomd le az X-et is. (Egyes verzióknál L2 + Fel, aztán X.)
- VCI központ: A főmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva R1-et, majd egyidejűleg nyomd le az X-et is. (Egyes verzióknál R1 + Fel, aztán X.)

PlayStation FMV filmek megnézése (Béta verzió):
A főmenüben nyomd le egyszerre a Selectet és az R2-t.

PlayStation hozzáférés az extrákhoz:
Nyisd meg a Leltárt, és menj a Timex-TMX-re. Nyomd le egyszerre a következőket: L1 + L2 + R1 + R2 + Le + Kör, aztán nyomd le a háromszöget. Menj ki a menüből, most már látod a "Special Features" menüpontot.

Dreamcast pályaugrás:
Ezeknek a csalásoknak a segítségével az egyes helyszínek első pályájára ugorhatsz.
- Orosz bázis: A főmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva az L-t és R-t, és nyomd be a Le gombot. Tartsd nyomva a gombokat, míg a pálya be nem töltődik.
- Írország: A főmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva az L-t és R-t, és nyomd be a Bal gombot. Tartsd nyomva a gombokat, míg a pálya be nem töltődik.
- VCI központ: A főmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva az L-t és R-t, és nyomd be a Jobb gombot. Tartsd nyomva a gombokat, míg a pálya be nem töltődik.

Dreamcast hozzáférés az extrákhoz:

Nyisd meg a Leltárt és menj a Timex-TMX-re. Tartsd lenyomva az Y-t, amíg a "Secrets" mező "36/36"-ra nem változik. Innentől fogva a főmenüben megjelenik a "Special Features" menüpont.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál