The Action Adventure

Keresés

Ismertető:

A Lara Croft Tomb Raider: The Action Adventure egy interaktív DVD-játék minden idők legnépszerűbb játékhősnője, Lara Croft főszereplésével. Nincs szükség játékkonzolra vagy egyéb felszerelésre; mindössze egy DVD lejátszó és egy távirányító kell a kalandhoz. Ez a rendhagyó rendszer lehetővé teszi, hogy Larát egy hétköznapi távirányító fel, le, jobbra, balra és Enter billentyűivel irányítsuk (részletek az oktatóvideóban).

A tökéletes ajándék rajongóknak és kezdőknek egyaránt, hiszen ez a játék egy kellemes délutánt vagy estét szerezhet bárkinek. A játék tetszőlegesen félbehagyható és folytatható pontosan ott, ahol fel kellett függesztenünk. Gyakorlat teszi a mestert: vajon meddig tudod megdönteni a saját rekordod? Ki lesz a legjobb a barátaid közül?

Ebben a Tomb Raider kiadásban Larát olyan bűncselekménnyel vádolják meg, amit nem követett el. A játékos feladata, hogy segítsen neki tisztára mosni a nevét és megoldani egy árulás és bosszú vezérelte rejtélyes cselszövést. A játékmenet fő alkotóelemei logikai feladványokból és mozgalmas akcióelemekből állnak össze.
 
Készült az Angel of Darkness alapján.

Kedvcsináló:

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál