Ereklyék

Keresés

Jungle Temple (Dzsungel Templom)

Ikon Megnevezés Jutalmad
Lara megjegyzése
Tjak jáde jogara  25 Érme Carter küldött egy fotót erről a jogarról, mikor rábukkant. Most pedig csak így itt találom, szabadon heverve? Vajon szándékosan tette?
Kinari esődob  35 Érme Úgy tűnik, ebben a dzsungelben minden az életemre próbál törni. Ez több, mint egy szokványos dzsungel.
Jantra érdemkés  45 Érme Ebből hármas fogatban találtam a szabadban. Valószínűleg segélykérés céljából lettek hátrahagyva; jó úton haladok.
Naga szeme  65 Érme Különös, de úgy vélem, hogy ezek a hüllőemberek lehetnek a legendás kambodzsai nagák leszármazottjai.
Nok Thet maszk  90 Érme A legenda szerint a naga király lánya egy indiai brahminhhal, Kaundinyával kötött házasságot. Az ő utódaik népesítették be ezt a vidéket.
Pelesit urna  120 Érme Egy kicsit be vagyok rozsdásodva maláj nyelvből, de a Pelesitnek a démonhoz lehet köze. Valamilyen véráldozat rémlik, cserébe nagy hatalomért.
Tyrannosaurus rex koponya  160 Érme Eddig őshüllőkkel találkoztam, most egy saját területét védelmező T-Rexszel. Carternek igaza volt, valami igazán sötét dolog áll ennek az egésznek a hátterében.
Bajang talizmán  200 Érme Ez inkább már a maláj szellemvilág mitológiájának részese. De mit keres itt? Vajon mire bukkanhatott Carter?
Bronz csillagóra  250 Érme Rátaláltam Carter egyik segédeszközére. Sose hagyná el őket. Ez nem jó jel.
Faragott koponya  305 Érme A jelenlétem biztos felkavart valamit. Carter valószínűleg olyan felfedezést tett, amire egyáltalán nem számított. Pedig tud magára vigyázni, így ez aggodalomra ad okot.
Devatas flaska  365 Érme Még több utalás délkelet-ázsiai istenségekre. Carter nyomát vesztettem, most már csak az ereklyék segítik utamat.
Sárkányfog  435 Érme A vésések szokatlanok ehhez a vidékhez képest. Carter valami olyasmire bukkanhatott, ami sokáig rejtve volt a világ elől, s továbbra is így akar maradni!
Aranyozott oroszlán  505 Érme A vidék oltalmazói, a gyíkemberek szemrebbenés nélkül támadnak. És most már csapdákat is állítanak nekem!
Arany háromágú szigony  585 Érme Még több utalás az aszúrákra. Úgy tudom, a hinduizmusban egy istenség csoportja, és nem éppen a jót képviselik, ha jól rémlik.
Hantu védőkolomp  670 Érme Ideje lenne ismét Carter nyomára bukkanni. Sokkal tartozik nekem. Mint mindig.
Rahu csengője  760 Érme A hindu hiedelemben Rahu egy aszúra levágott feje, mely lenyeli a napot, így napfogyatkozásokat okozva. Bámulatos, de hogy kapcsolódik ez ide?
Rituális kagyló  855 Érme Ez a darab egy szertartási kagyló. A papok virradatkor kürtölték meg, így előhozván a napot az árnyékok mögül. Mindehhez van valamerre egy minta.
Ezüst majommancs  960 Érme De most őszintén, ki rak lengő bárdokat egy dzsungelbe? És erre a babilóniai mitológiához kapcsolódó dolgokról értesülök?
Ezüst nyaklánc 1070 Érme Nyilvánvaló, hogy Cartert elfogták, s az értesüléseim alapján el kell jutnom mihamarabb a Szaharába, hogy ismét nyomára leljek.
Napkirálynő koronája 1185 Érme Ez az ereklye babilóniai, itt semmi keresnivalója nem lenne! Kezdem azt hinni, hogy bármi is folyik itt, nem csak egy helyszínen van jelen.


Desert Ruins (Sivatagi romok)

Ikon Megnevezés Jutalmad
Lara megjegyzése
Basmu jelkép  25 Érme Basmu a mérges kígyó, egyike a tizenegy nagy szörny-istenségnek. Az ősi babilóniai bűvészetbe sorolható.
Bikafej ivókürt  35 Érme Tudom, hogy Carter sok ilyet talált Kréta szigetén. De még mindig fogalmam sincs, mit is jelentsen ez.
Zarpanit amulettje  45 Érme Még több mitológiai teremtmény, ezúttal babilóniai. Még mindig nem tudom, hogyan kapcsolódik ahhoz, amit a dzsungelben találtam.
Uszumu hengerpecsétje  65 Érme Újabb utalás Rahura. Ám sötét, szektaszerű suttogás formájában. Valami nehéz és sötét jelenlétét érzem itt.
Tishpak tőre  90 Érme Ezek a sírboltok nem csupán romok, tele vannak végeláthatatlan csapdákkal. Rengeteg munkába került megvédeni, bármi is legyen itt.
Gnosztikus számlap  120 Érme Vajon ezek a teremtmények Rahu erejéből származnak? Vagy ők teszik őt erősebbé?
Srvara sisakja  160 Érme Most pedig óriási, perzsa mitológiában szereplő fenevadakkal harcolok?
Daeva handzsár  200 Érme Szó szerint tonnányi leigázott kőharcos törmeléke. Feltételezem, Carter keze munkája. De őt miért nem találom?
Pairika korona 250 Érme

Ezt a kőharcosok tárták fel, mielőtt elvettem tőlük. Bármi áron vissza akarják szerezni.

Lamasszu oltalmazó  305 Érme Végre egy tömör, ám hiányos üzenet Cartertől, a műholdas telefonomon. Csak annyit értettem, hogy veszélyben van; mindannyian veszélyben vagyunk.
Lazurit nyakék  365 Érme Most már egyértelmű, hogy ezek az ereklyék kulcsszerepet játszanak. Nem én vagyok az egyetlen, aki vadászik rájuk, ám nekem mások az indíttatásaim.
Utu aranyemblémája  435 Érme Itt volt hagyva a szabadban. Egy sumer napistenség. Sok ereklye kapcsolódik a naphoz. Kezdem azt feltételezni, hogy ez több, mint véletlen.
Maliqa olajlámpása  505 Érme Ez már sokkal több, mint puszta mítosz. Az alapján, aminek itt szemtanúja voltam, Rahu valamiféle valós teremtmény.
Azal harcimaszkja  585 Érme A kérdés az, hogy mi Rahu célja? És miért épp most tűnt fel? Többről van itt szó, mint ami első ránézésre tűnik.
Utukku dísztábla  670 Érme Biztosra kell mennem, hogy minden ereklyét megszereztem, mielőtt továbbállok. Nem hagyhatok itt egyet se, amire esetleg szükségünk lehet!
Rabiszu tekercs 760 Érme Ez az ősi tekercs egy dolgot biztosan tisztáz: ezek az ereklyék mind olyan ősi hősöktől származnak, akik Rahu ellen tevékenykedtek.
Szimurg pajzs 855 Érme Újabb tömör üzenet Cartertől, amely igazolja eddigi felfedezésemet. Bár részletek tekintetében ő jóval előrébb jár.
Ur-Uta királyfej  960 Érme Úgy hallottam, hogy ezen ereklyék együttesen valahogy feltartóztathatják Rahut.
Urvai edény 1070 Érme Úgy tűnik, Carter már hátrahagyta a vidéket és a Himalája felé tart, legalábbis úgy hiszem. Utána kell mennem.
Rakush mellszobra 1185 Érme Kőharcosok... még a gyíkembereknél is jobban nyugtalanítanak. Mégis mi után kutatnak ezekben a romokban?


Mountain Pass (Hágó)

Ikon Megnevezés Jutalmad
Lara megjegyzése
Imamalom  25 Érme Imamalmok, többségük mostanság lett szétzúzva. Felemelkedő ősi istenségek. Biztos összefüggés lehet.
Jeti láblenyomat  35 Érme Ó, nagyszerű. Még több legenda kel életre. Ez a lábnyom egy jetitől származhat.
Az Oni maszkja  45 Érme Rituális maszkok, ez alkalommal egy Onié. Újabb ázsiai eredetű szörnyistenség. Nem biztos, hogy tudni akarom, mi áll emögött.
Szerencsehozó sárkányfej  65 Érme Végre valami pozitív. A szerencsehozó sárkányhoz köthető ereklyék. Jól jönne egy kis szerencse.
Szerencsehozó sárkányfarok  90 Érme Kiváló, újabb darab a szerencsehozó sárkányból. Rá kell találnom a maradékra. Talán egy megoldás kulcsai.
Szerencsehozó sárkánykarom  120 Érme Á, az utolsó darabka. Most már egy teljes szerencsehozó sárkányom van. Ha igaz a monda, ellenségeink még jobban kétségbe lesznek esve.
Málá rózsafüzér  160 Érme Úgy tűnik, a szerzetesek elhúzták a csíkot, és sietség közben hagyták volna hátra ezeket.
Smaragd sárkány  200 Érme Egy gyorsan megírt feljegyzést hagyott Carer ezen ereklyén. Igazam volt. Valahogy össze kell szednünk a relikviákat, hogy megfékezzük Rahut.
Ékesített palack 250 Érme

Egy jegyzet a palack belsejében. Szép. Carter a Felvilágosodás csengettyűje után kutat. Segítenem kell a megtalálásában.

Aranyozott kukri  305 Érme Nepál tradicionális pengéje. Néhányukat nemrég használták ütközet során. Sikertelenül, ahogy a mellékelt ábra mutatja.
A rejtett tudás kulcsa  365 Érme A legenda szerint Rahu ideiglenesen elnyeli a Napot. Többnyire ez csak a napfogyatkozás egyik mítosza, de amit itt látunk, az valóban baljós.
Borostyán főnix  435 Érme Rahu és az Oni egyesítették erőiket? Rahu lábadozik, de most az Oni van a nyomunkban.
Felvilágosodás dorzséja  505 Érme Úgy tűnik, Rahu csupán előörse ezen ősi lelkeknek. Ahhoz, hogy megállítsuk őket, először őt kell megfékezni.
Gyaling oboa  585 Érme  Az oboa megfújásával Rahu seregének egy adagja futásnak eredt. Kétségtelen, hogy ezek az ereklyék Rahu Achilles-ínja.
Mahákála bronz füstölője  670 Érme Carter szerteszét hagyta ezeket a füstölőket. Bizonyos, hogy tisztító szertartást próbál elvégezni.
Gyöngyből készült oroszlán talizmánkő 760 Érme Ahogy ritkul a sereg felbukkanása, úgy erősödik meg az Oni a hadával.
Felvilágosodás csengettyűje 855 Érme A Felvilágosodás csengettyűje! Háromszor megráztam - az Oni üvöltése még a távolból is fülsüketítően hatott.
Szertartási jogar 960 Érme Ez lehet az az ereklye, melytől Rahu a legjobban tartott. Most, hogy megszereztem, én leszek a serege számára a legrettentőbb.
Kékeszöld Csi-lin 1070 Érme Csak a távolból, de láttam, hogy egy hatalmas Csi-lin felbukkant. Nem utánunk, hanem az Oni után eredt!
A mindent látó amulett 1185 Érme Úgy fest, hogy az Oni és Rahu pórázon vannak. Az amulett azt mutatja, hogy Carter még mindig úton van, ám azt nem látom, merre halad. Talán a kaland még nem ért véget.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál