Szereplők

Keresés

Lara Croft

LaraLara Croft egy kalandor, világutazó régész, aki sírok és relikviák után kutat. Az ősi civilizációk titkainak megszállottja, remek atléta, tucatnyi nyelven beszél folyékonyan, és semmi sem állhat az útjába, ha valamit meg akar kaparintani.

 

 


Winston Smith

WinstonWinston családja generációk óta kötődik a Croftokhoz, ő is a család komornyikja, mióta kitüntetéssel leszerelt a hadseregből a húszas évei végén; akárcsak az apja őelőtte. A Croft Birtokra költözött, és ő maradt az egyetlen bentlakó alkalmazott a felesége halál után, még Lara születése előtt. ő gondoskodik Lara minden alapvető igényéről, sőt messze túlteljesíti egy hagyományos komornyik kötelességeit, ha Lara szokatlan életmódját és mániáit nézzük, ennek ellenére soha nem okozott csalódást az úrnőjének. Hűsége Larához, a lány szüleihez és a Croft Birtokhoz nem kérdéses.


Larson Conway

LarsonLarson korábban hadnagyként szolgált az Egyesült Államok Tengerészgyalogságánál, hétévnyi tapasztalatot szerzett a Különleges Műveleti Egységnél. Végül függelemsértésért szerelték le, miután erőszakos vitába keveredett a felettes parancsnokával – olyan jellegűbe, amit soha nem hoztak nyilvánosságra. A katonai börtönből való szabadulása utána Larson hasznosítatta a hadászati szakértését, zsoldos magánhadseregekkel bámulatos hírnevet szerzett magának világszerte. A közelmúltban aláírt egy szerződést a Natla Technologies-szel.


Pierre DuPont

PierrePierre egyike Lara régészeti vetélytársának, a szakterület történelmében még senki sem kergette nála többet a reflektorfényt. Nyilvánosan számos jelentős régészeti felfedezést tulajdoníthatnak neki, ugyanakkor Larához hasonlóan őt is megvádolják azzal, hogy megbolygatta a lelőhelyeket, mielőtt másokat értesített volna a felfedezésiről. Noha feddhetetlen régészként adja elő magát, a gazdag gyűjtők körében akként ismerik, aki valójában: egy kincsvadász, aki ügyesen felkutatja azt, amit a megrendelő kíván – természetesen megfelelő összegért.


Jerome "The Kid" Johnson

The KidJerome "Kölyök" Johnson egy kispályás bandavezér volt Los Angelesben egészen addig, amíg bandája el nem próbálta kötni Jacqueline Natla limuzinját. Natla testőre, Kin Kade megsemmisítette a banda összes tagját, alkalmazója kérésére megkímélte Kölyök életét; Natlának ugyanis szüksége volt a kapcsolatra a Nyugati Part bűnözői alvilágához, és a nagydumás Kölyök pont megfelelt a feladatra. A Kölyök máig is neheztel Kin KIade-re a vértestvérei lemészárlásáért, de elég okos ahhoz, hogy ne engedelmeskedjen a bosszúvágyának.

 


"Kold" Kin Kade

KoldKin Kade Jacqueline Natla testőre. Nehéz lenne kideríteni, hogy a nő mivel tartja markában, ugyanis valóban olyan kegyetlen és elvetemült gyilkos, amilyennek a bűnügyi nyilvántartása is lefesti. Kin Kade 15 évet töltött börtönben, miután a rendőrség letartóztatta egy gonosz és zavarba ejtően körülményes gyilkosság elkövetése közben. A „Kold” becenév a rács mögött ragadt rá, ahol a szociopata viselkedése és több cellatársának rejtélyes halála miatt a letöltendő idejének nagy részét magánzárkában töltötte.

 


Jacqueline Natla

NatlaJacqueline Natla a világ egyik legnagyobb elektronikai cégének, a Natla Technologiesnek a tulajdonosa és a vezérigazgatója. Számos kulcsfontosságú számítógépes hardverszabadalom birtokosa, a kutatási és fejlesztési részlege pedig az iparág egyik legtitokzatosabb és legtermékenyebb újítója. Natla magánéletéről keveset lehet tudni azon kívül, hogy soha nem ad interjút, és ritkán jelenik meg nyilvánosság előtt. A munkatársai és üzleti ellenfelei egyetértenek abban, hogy félelmetesen intelliges és sokat követelő maximalista.

 


Flesh Doppelganger

DoppelgangerA szellempár (doppelganger) egy visszataszító, bőr nélküli teremtény, ami titokzatos módon Lara Croft pontos fizikai paramétereivel bír. Kizárólag a legalapvetőbb dolgokra képes - hogy pontosan utánozza az ellenfelei mozdulatait. Mivel nincs lelkiismerete, motivációja vagy bármilyen fajta lelke, a szellempár nagyon veszélyes, bár ugyanakkora meglehetősen sebezhető is.

 

 


Richard Croft

Richard CroftLord Richard Croft, Lara apja az Etonon oktatott antropológiát. A Croft család tekintélyes vagyonával a háta mögött, Richard a fiatalabb éveiben számtalan expedícióval járta be a világ történelmi helyszíneit, azzal a törekvéssel, hogy bizonyítékokra leljen ama szokatlan feltevéséhez, hogy létezett egy ősi alapkultúra ami megelőzte az ismert történelmet. Richardnak és feleségének, Lady Amelia Demornay-nek csak egy évvel a házasságkötésük után született gyermeke, Lara.

 

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál