Letöltések

Keresés

archive Tomb Raider (2013) magyarítás v1.0 Népszerű

Figyelem! A fordítás csak az eredeti, Steames verzióval működik!

Csomagold ki a magyarítást, majd indítsd el a TRTR.exe-t, a legördülő menüből pedig válaszd ki a Tomb Raidert, és kattints a "Fordítás" gombra. Várd meg, míg elkészül.

A fordítóprogram bármelyik nyelvet le tudja fordítani magyarra. Legyen az angol-német-spanyol-olasz-lengyel, stb. Így ha Neked pl. szimpatikusabb a német szinkron, akkor Steamről töltsd le a játékhoz a német nyelvi csomagot, aztán indítsd csak el a telepítőt (TRTR.exe).


Amennyiben valamilyen komplikáció adódik a telepítés megkezdése előtt vagy során, győződj meg róla, hogy:

  • A játék legfrissebb verziója van feltéve (v1.01.748.0) (a játék indítójának a jobb alsó sarkában látható a verziószám).
  • Ha XP-n játszol, nincs-e elavulva a Microsoft .NET keretrendszered. Ha nem indul a program, akkor el van. Ez esetben frissíteni kell!
  • Nincs-e már fent magyarítás. Ha fent van, akkor újra le kell tölteni a játékot.
  • A fordítót adminisztrátorként futtatod-e, ha a játék a C:\Program Files vagy a C:\Program Files (x86) alá lett telepítve.
Figyelem! Azoknak, akiknek végképp nem indul el a telepítő, mert nem találja a játékot, vagy pedig "nem-Steames" játékuk van, itt a megoldás:

A letöltött zipben van egy xml mappa, és azon belül egy games.xml fájl - ezt a fáljt meg kell nyitnod pl. Notepad++ programmal, majd ahol látod az e:\TombRaider útvonalat, azt át kell írnod a saját útvonaladra, ahol a Tomb Raidered is található, majd mentsd el az XML fájlt. Másold be a TRTR.exe mellé, majd csak ezután indítsd el a programot és válaszd ki a listából a Tomb Raider (custom)-ot!

Pl. ha az útvonalad E:\SteamLibrary\SteamApps\common\Tomb Raider, akkor azt.

A fordítást készítették:

  • Fordítóprogramot írta: zsolt
  • Fordították: sgtGiggsy, Jeges Helga, Matie, Michele, Roli
  • További szerkesztők: Thak, 4nita, Milan, Marsze21, Credo, Bandika, horvathati, nfsmw20, koksi86
  • Tesztelők: CrashHungarian98, Yzaaa, drlecter, TBlint, Ada, Alex Menrich

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál