Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

2024. február 14-én (régésznőnk születésnapján) Steam, PlayStation (4&5), Xbox és Nintendo Switch platformokra érkezik a '90-es években a Core Design által készített legendás Tomb Raider 1., 2. és 3. részeinek (és kiegészítőinek) komplett felújítása Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft kollekció néven!


Az Asypr gondozásában készülő gyűjtemény új látványvilággal várja a sorozat szerelmeseit (és azokat, akik lemaradtak volna a klasszikus, mindent meglapozó nagybetűs TOMB RAIDER játékokról), hogy (újra) átéljék a felejthetetlen, ikonikus pillanatokat!

Az alapjátékok mellett a csomag a kiegészítőket ("Goldokat") is magába foglalja majd, melyek szintén új külsőt kapnak!

Akik pedig kimondottan csak a nosztalgiázásra vágynak, nekik lesz olyan beépített funkció, mellyel bármikor visszaállítható majd az eredeti, "sokszögű" grafika, de akár az irányítás is.


Tomb Raider 1, Featuring Lara Croft


Hősnőnket felbérelték, hogy szerezze meg egy ősi ereklye - a Scion - darabjait. Vakmerő akrobatikus stílusával keresi a tárgy eredetét és erejének titkait - útját üres sírok és töltényhüvelyek jelzik.

Kiegészítő: Tomb Raider 1: Unfinished Business

Térjünk vissza Khamoon városába, hogy felfedezzük egy különös macskaszobor titkát... Látogassunk el ismét Atlantiszba, hogy megismerjük az ősi város romba dőlt részeit és új kalandokba vessük magunkat.


Tomb Raider 2, Starring Lara Croft


Lara Croft visszatér, hogy felfedezze Xian tőrének titkát. Útja a kínai Nagy Falnál kezdődik, ám az utazás egy világkörüli kitérőt is igényel, őrült hajszában a nyomok után, melyek a végső célhoz elvezethetik. Ezúttal többen is megszállott érdeklődést mutatnak a tőr iránt...

Kiegészítő: Tomb Raider 2: Golden Mask

Mindennapi kutatásai során Lara egy kopott inuit bálnavadász fotójába botlik. Az alak egy ősi arany maszknak látszó dolgot tart a kezében, melyről úgy tartják, Tornarsuk híres arany maszkja - egy különleges mágikus ereklye. Ám egy csoport is érdeklődik iránta...


Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft


Lara Indiában a legendás Infada ereklye után kutat. Nem ismervén valódi történetét mindössze a helyi hiedelmekre hagyatkozhat, mely szerint különleges erők birtokosa a tárgy. Hamarosan több dolgot is megtud róla...

Kiegészítő: Tomb Raider 3: The Lost Artefact

A 3. rész végén Lara egy tárgyat tép ki Willard markából: a doktor pénztárcáját, rajta monogramjával immár az utolsó földi maradványa gazdájának. Benne egy táviratot talál: Willard Loch Ness-i szállásán biztonságba helyezve vár rá még egy ereklye.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál