Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Mától világszerte, így hazánkból is letölthető az Emerald City Games legújabb alkotása, a Tomb Raider Reloaded! Az ingyenes, rajzfilmszerű, lövöldözésre és túlélésre kiélezett felülnézetes mobiljáték iOS-en, Androidon, valamint Netflixen várja az elszánt rajongókat!

Az 1996-os Tomb Raider ihlette játékban feladatunk, hogy klasszikus Lara Crofttunkkal ellenségek hordáin, végzetes csapdáin, furmányos feladványain jussunk túl ahhoz, hogy csili-vili ereklyéket zsákmányolhassunk be, s megkaparinthassuk a legendás műtárgyat, az atlantiszi Scion-t (amiről az egész küldetés is szól).

Ez a játék a sorozat első olyan darabja, amely a pályákat minden egyes alkalommal másképp generálja, így új élményt biztosít egy-egy elhalálozás vagy újrakezdés után az adott pályán.

Ahogy haladunk, úgy tehetünk szert új képességekre, tapasztalatokra, fegyver- és ereklyefejlesztésekre, illetve karakterfejlődésre. Ezek megszerzése és elsajátítása nélkülözhetetlen a továbbjutáshoz, mely érmékbe, gyémántokba és különféle eszközökbe fog kerülni.

Az egyáltalán nem egyszerű játékban a szériából jól ismert arcok is felbukkannak (ilyen például Werner Von Croy vagy Kurtis Trent), hogy különféle átmeneti "adottságokkal" támogassák a kihívásokkal teli utadat.

Larát a Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld, Lara Croft and the Guardian of Light, Lara Croft and the Temple of Osiris részekből is hallott Keeley Hawes szólaltatja meg.
Korlátozott ideig, de klasszikus Lara hangjai is visszatérnek! Shelley Blond (Tomb Raider 1), Judith Gibbins (Tomb Raider 2&3), és Jonell Elliott (Tomb Raider 4,5 és The Angel of Darkness) mind-mind választhatók lesznek.

A visszatérő karakterek, szinkronszínészek, valamint nagyzenekarral felvett dalok tisztelegnek a már lassan mindent megélt ikonikus Tomb Raider-sorozat előtt.

A rendszeres játékosokat napi és heti feladatok, illetve különböző események várják majd, hogy extra kincsekre tehessenek szert és egy-egy "mérföldkövet" gyorsabban elérhessenek.


Töltsd le most:

App Store | Google Play


Screenshotok: Maxim

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál