Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Noha Lara Croft következő útjáról egyelőre nem nagyon csepegnek a hírek, ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy kalandok után kutassunk...
Idén próbára teheted magad és mindazt, amit a Tomb Raider játékokból sajátítottál el.

Április 1-től te is a Tomb Raider: The LIVE Experience névre keresztelt, száz százalékig Tomb Raider témájú kalandpark meghódítója lehetsz.

London jól ismert nagyszerű interaktív parkjairól, és ez a Tomb Raider küldetés is várhatóan a bevált receptet követi majd: vegyél egy érdekes és széles körben ismert brit kulturális kincset, add hozzá a főbb karakterjegyeket, hogy minél több rajongó kedvére tégy és fűszerezd meg csapatmunkával. Mindemellett természetesen el ne felejts profi színészeket is bevonni.

E küldetés sztorija hasonló ahhoz, amit a videojátékokban játszhatunk: egy értékes, de veszélyes tárgyat kell visszaszereznünk az ellenségtől – egészen pontosan egy szektajellegű társaságtól –, szóval tényleg azt kapjuk, amit a képernyőn átéltünk.

A hivatalos GYIK szerint 8 fős csapatokban kell teljesíteni a pályákat, miközben a társaságot Lara kíséri, de csak a játékosokon múlik, hogy megfejtsék a rejtvényeket és összességében elvégezzék a munkát. Mivel egyelőre nem sok információ áll rendelkezésünkre, gyanítjuk, hogy egy szabadulószoba és egy akadálypálya kellemes keveréke lesz, így biztosan megmozgatja mind az elmét, mind a testet. A játék erőszakmentes természete miatt azonban nem lesz szükségünk harci jártasságra.

Ez az esemény a londoni Camden Marketen lesz és az interaktív játékok szakértője, a Little Lion Entertainment biztosítja a játékosok felhőtlen szórakozását. Bár egyelőre nem bontották ki a készülő kaland minden részletét, azért elég jól hangzik, és 2022 egyik legsikeresebb attrakciója lehet.

Jegyek foglalása >>


Látványtervek:

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál