Csalások

Keresés

MEGJEGYZÉS:
Ha a nem működnek a PC-s csalások, annak az lehet az oka, hogy az egyszerre lenyomott több billentyűt nem értelmezi a géped. Ha mindenképpen csalásra lenne szükséged, használj savegame editort, vagy tölts le egy mentett pályát.
A csalásokhoz Larát észak felé kell fordítanod. Az iránytűt a Leltárban találod. Mikor észak felé állsz, az iránytű tűje "N" felé mutat, és áttetszővé válik. Ha problémád lenne a beállással, keress egy kelet-nyugat fekvésű blokkot, és állj mellé dél felől (esetleg húzódzkodj fel, majd ereszd vissza magad).

PC minden fegyver és lőszer (valamint medipack): Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következő billentyűket: GUNS. (A billentyűket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetűket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

PC minden fegyver: Az iránytű segítségével fordulj pontosan észak felé, és hajtsd végre a minden fegyver és lőszercsalást. Miután kiléptél a Leltárból, maradj észak felé fordulva, és nyisd meg a Leltárt újra. Menj a Nagy-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következő billentyűket: WEAPONS. (A billentyűket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetűket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

PC lézercélzó bug: Kombináld a lézercélzót a revolverrel vagy a számszeríjjal. Nyomd le a célzás gombot, majd egyidejűleg az 1-et (ami a pisztoly gyorsgombja). Hallani fogod, ahogy Lara előhúzza a pisztolyokat, amikkel ez után lézer-célzott lövéseket tudsz leadni.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál