Fegyverek

Keresés

Pisztolyok

Pisztolyok


Lara két legmegbízhatóbb segítőtársa, végtelen lőszerrel. Kis tűzerő.

Uzik

Uzik

Az emberi ellenfeleknél ütközik ki a legjobban, hogy mennyire hasznos! Gyors, erős, a beszerezhető muníció is elegendő.

Shotgun

Shotgun

Lassú újratöltés, de cserébe nagy tűzerő közeli célpontokon. Két lőszertípust használ:

 • Normál (piros)
  Az eddigi TR-ek puskáinak erejével ér fel.

 • Wideshot (kék)
  Ennek a típusnak a lövedékei jobban szétszóródnak.

Nyílpuska

Nyílpuska

Hasznos fegyver, ha az ember tudja, hogyan használja. Célzást segítő lézerfény illeszthető rá. Három nyíltípust találhatsz hozzá:
 • Normál
  Keveset sebez, viszont ha pontosan célzol a lézerfény segítségével, a csontvázakat megrövidítheted egy fejjel. Ilyenkor ártalmatlanná válnak, vakon rohangálnak, míg le nem zuhannak egy gödörbe, szakadékba.

 • Mérgező
  A méregtől eltekintve annyit sebez, mint egy normál nyílvessző, tehát folyamatosan lövöldözve az ellenfelet így is elteheted őt láb alól. Viszont ez nem a legokosabb módja a mérgezett nyilak használatának. Lőj egyet egy hús-vér élőlénybe, majd várj kb. 20 másodpercet; ezalatt legyengül annyira, hogy egy egyszerű pisztolylövés is azonnal végez vele.

 • Robbanó
  Hatalmas pusztító ereje miatt sokak kedvence, ráadásul képes a levegőbe repíteni pl. a múmiákat, csontvázakat is, amik egyébként immunisak az egyszerű lőszerekre (kivétel a fentebb említett eset a csontvázak fejének lelövését illetően).

Gránátvető

Gránátvető

Három fajta gránátot lőhetsz vele. Mindegyik nagy segítségedre lehet:
 • Normál (piros)
  Közvetlenül az ellenfélre lőve azonnal berobban, és általában egy darab elegendő is a megsemmisítésükhöz (még ha múmiáról és csontvázról van is szó). Ha a földre esik, egy kis ideig még gurul, ide-oda pattan, végül felrobban.

 • Szuper (zöld)
  Hasonló tulajdonságokkal bír, mint normál társa, de nagyobb pusztítást végez annál. Miután felrobbant, és szétszóródtak a repeszek, további robbanások keletkeznek.

 • Villanó (kék)
  A robbanást követően fénye betölti a képernyőt. Emberi ellenfeleink pár másodperc erejéig ártalmatlanná válnak, szemüket fájlalva álldogálnak, így könnyű célponttá téve magukat.

Revolver

Revolver

Nagy tűzerejű fegyver, az egyéb TR játékokban megtalálható Desert Eagle-ökhöz mérhető. Még hasznosabb, ha lézerfénnyel van ellátva.

Lézerfény

Lézerfény

A nyílpuskához és revolverhez illeszthető lézerfény segít a pontos célzásban, lehetővé téve ellenfelek kiiktatását és különféle feladványok/feladatok megoldását.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál