Felszerelések

Keresés

Lámpa

Lámpa

Ultrafényes LED-alapú hordozható lámpa. Az akkumulátorát a mozgás tölti fel. Limitált ideig működik, mielőtt lekapcsol az újratöltéshez.

Távcső

Távcső

Csúcsminőségű távcső beépített T.E.J. technológiával, ami Tárgyak Távoli Elemzését és Jellemzését teszi lehetővé, akár 1200 méteres távolságból is.

EÜ csomag

EÜ csomag

Szabványos egészségügyi csomag, használatakor gyógyítja a pácienst.

Mágneses csáklya

Mágneses csáklya

Egy speciális hordozható csáklya, melynek végén a szabványos kampó helyett szuper erős, távvezérelhető elektromágnes található. A két végét közel 8 méter hosszú, 140kg teherbírású mikroszálas drót köti össze.

Pisztolyok

Dupla pisztoly

RGP Mach 5 pisztolypár, a visszarúgás ellenzése érdekében ellensúlyozva. A készlethez egyedi, nagy kapacitású tölténytárak tartoznak.

Fejlesztések:
Megnövekedett tárkapacitás, megnövekedett pontosság, megnövekedett sebzés

Shotgun

Sörétes puska

Felhúzható sörétes puska. Az általa kilőtt nagy szórású sörét közelről komoly sérülést okoz, ugyanakkor a hatékonysága a célpont távolságától függően csökken.

Gránátok

Gránátok

JW33 repeszgránát. Öntöttvasas konstrukció kiálló rácsos mintával. A szemcsézett TNT töltet gondoskodik az erőteljes, gyakran halálos robbanási sugárról.

Gránátvetõ

Gránátvető

Mi lehet a jobb egy gránátnál? Több gránát, amit automatikusan adagolhatsz az ellenség orra alá. A Te  fegyvered a tömeges „mészárlásra”. Ám figyelj, nehogy a levegőbe repüljön Lara is a nagy robbantgatás közepette. Többlövetű, katonai osztályú gránátvető. 40 mm-es repeszgránátokat lő ki nagy pontossággal.

Géppisztoly

Géppisztoly

MG415-ös Géppisztoly, ami egyszerű lövések és teljesen automatikus sorozatok leadására is alkalmas. A rövid távú pontossága meghaladja az ilyen típusú lőfegyverek átlagát.

Assault Rifle

RC650 gépkarabély

RC650-es Gépkarabély, 5.56 mm-es sorozatokat lő ki a szintetikus polimer tárából. Ez a fegyver erős, és pontosságot áldoz fel a nagyobb lőtávolság, és a hosszabb sorozatok érdekében.

Excalibur

Excalibur

Artúr király legendás kardja. Lényegében négy darabból áll össze, ismeretlen anyagból késztették, és csak a részei egyesítése után használható. Forgatása közben a kard nagy erejű energiarobbanást lövell magából.

 

Írta: Milan

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál