Fegyverek & felszerelések

Keresés

Egészségcsomagok

Ezek a szokványos egészségcsomagok vágások, karmolások, rovarcsípések, lőtt sebek és ismeretlen mérgek elleni kezelésre alkalmas.

Csáklya

Ez a kiváló minőségű rozsdamentes acélhorog, a nagy szakító szilárdságú, több mint 1000 kg teherbírású lengőkötéllel gyorsan és pontosan lőhető ki, majd biztonságosan és villámgyorsan húzható vissza.

Kiegészítő Fényforrás

A kiegészítő fényforrás robosztus, vízálló világító alkalmatosság. Teste csíptethető, nagy fényerejű, továbbá fényérzékeny, tehát a környezet megvilágításától függően kapcsol ki és be.

Terepkamera

A vízhatlan kamera nagy kapacitású digitális zoommal nagy felbontású képeket készít hatalmas távolságból.

Búvár

Ez az egyedi BÚVÁR felszerelés szokatlanul kicsi és sportos merülő palackokat tartalmaz, ami szabadabb mozgást biztosít, mint a hagyományos merülő szerelés.

PDA

A legújabb generációs digitális személyi titkár, a legkülönfélébb feladatokat képes végrehajtani terepen is. Van például ultrahangos letapogató modulja, amely kis felbontású háromdimenziós térképeket készít a környezetről, archiváló és hivatkozás-kezelő könyvtára, valamint nagy hatótávolságú műholdas kommunikációs egysége.

Pisztolyok

Az RGB Mach 5 pisztoly egyesíti a katonai és versenylövészek számára kidolgozott funkciókat. Az állítható célzó berendezés, az aktív visszarúgás-elnyelő rendszer valamint a megnövelt kapacitású tárak révén mesteri kezekbe való fegyver.

Gépkarabélyok

Az Uzi géppisztolyokat eredetileg katonai lőfegyvernek szánták közelharci helyzetekre. Bár nem olyan pontos, mint a gépkarabély, és nincs olyan átütő ereje, mint egy puskának, tűzgyorsasága és megnövelt tárkapacitása miatt félelmetes fegyver.

Vadászpuska

A 12-es kaliberű GN taktikai lőfegyver 45 cm-es csővel és teleszkópos törzzsel van ellátva. Bár az első és hátsó irányzékok javítják a pontosságát, a GNT közeli harcban a legveszélyesebb, nagyobb távolságból kevésbé hatékony.

Géppuska

Az A12 Carbine géppuska a különleges műveleti egységek egyik kedvence, rövid csövének köszönhetően könnyebben hordozható, a tűzereje viszont változatlan. A teljesen automata A12 tármérete megnőtt, hogy ellensúlyozza a nagyobb tűzerőt, és nagyobb távolságból is pontos legyen.

Altatópuska

A Sheridan MK-5 sűrített gázzal és nagy kezdősebességgel lő ki egy 15 mm-es nyugtatófecskendőt. A Mark-5 záváros rendszerű fegyver, a fecskendőket egyenként kell a tárba tölteni. Nagy, vagy túlságosan agresszív állatok ellen több fecskendőre is szükség lehet, míg némely ellenféllel szemben teljesen hatástalannak bizonyulhat.

Szigonypuska

Az elsősorban víz alatti halászatra alkalmazott Stringray T-40 Carbon szigonypuska sűrített széndioxiddal lövi ki a borotvaéles fémszigonyait. A Stringray sűrített gázos fegyver, a szigonyokat egyenként kell betölteni. Pontossága és hatótávolsága víz alatt a leghatásosabb, a szárazföldön nagymértékben csökken használhatósága.

Tapadó gránát

A brit haderő által a II. világháborúban alkalmazott “tapadós bomba” szellemi örököseként a tapadógránátot eredetileg harckocsi-elhárító fegyvernek tervezték. A gránátot módosították, így bármely felületen megtapad, és nagyon óvatosan kell egy-egy mozgó tárgyra vagy ellenfélre felerősíteni.

Thor kesztyűi

Thor acélkesztyűi, amelyek nélkül a hatalmas Mjölnir kézbe sem vehető.

Thor öve

Thor megénekelt öve, a Megingjörd, a hiedelmek szerint még tovább növelte a mennydörgés istenének egyébként is bámulatos hatalmát. Csakis az öv által biztosított erőbevétellel forgatható a hatalmas Mjölnir.

Thor pörölye

A Mjölnir a mennydörgés istenének, Thornak a hatalmas kalapácsa. Azt beszélik, hogy képes volt lehozni a villámot az istenek hajlékából, és annak erejével sújtott le az ellenségeire.

Írta: Milan

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál