Videó-végigjátszás

Keresés

Prológus

Első fejezet: Földközi-tenger

Lara édesapja egy tragikus balesetben hunyt el, miközben Avalon után kutatott. Lara sosem osztotta azt a hitét, hogy édesanyjának köze lenne az eltűnéséhez, de Hősnőnk a legutóbbi események óta mégis gyanakszik, így ellátogat a Földközi-tengerre...

Második fejezet: Thaiföld partjai

Natla szerint Avalon az északi alvilág, Helheim egy és ugyanaz. Lehetetlen bejutni Thor, a mennydörgés Istenének pörölye, a Mjölnir nélkül. Talán ezt kereste Lara apja Thaiföldön?

Harmadik fejezet: Croft Birtok

Lara apja "megszabadította" Bhogovatit az összes kincstől, és elpusztított minden információt, amely Helheimba vezethetett, de hagyott egy olyan kulcsot, amelyet csak Lara érthet meg.
Valami rendkívül veszélyeset kellett megtalálnia ahhoz, hogy elpusztítson egy ilyen páratlan régészeti lelőhelyet.

Negyedik fejezet: Dél-Mexikó

Lara apjának fényképei felfedték Thor övének helyét Közép-Amerikában, és a pörölyét is, ami Grönland és Norvégia között volt elrejtve. Zip nem érti, hogy Lara hogy folytathatja a keresést Alister meggyilkolása után, de Hősnőnk biztos benne, hogy ez az ösvény elvezet a halálért felelősökhöz.

Ötödik fejezet: Jan Mayen-sziget

Thor pörölye az egyik legerősebb fegyver az emberi mitológiában. Elég erős ahhoz, hogy a halhatatlan félistent, Jörmungandot is elpusztítsa, miközben a világot lángba borítja az utolsó csata, Ragnarök. Ennek ellenére Lara nem hatalmat keres, hanem válaszokat. Az igazat a mítoszok mögött, amelyeket az ősi eszközök inspiráltak.

Hatodik fejezet: Andamán-tenger

Végül Amanda rengeteget segített Larának azzal, hogy kiásta Atlantisz királynőjét. Most pedig, hogy Laránál van Thor pörölye, elég erős ahhoz, hogy kivallassa Natlát Helheim hollétéről, majd mindörökre eltörölje a föld felszínéről...

Hetedik fejezet: Jeges-tenger

A midgárdi kígyó nyilván csak metafora egy elképesztő méretű ősi berendezésre, és még Lara apja is eljátszadozott Helheim megnyitásával, dacára kétségbeesett törekvésének, hogy megtalálja Lara édesanyját. Ezt a kockázatot Lara vállalja, s akkor egyszer s mindenkorra megoldja ezt a rejtélyt.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál