Szereplők

Keresés

Lara CroftLara Croft

 • Életkor: huszonéves
 • Foglalkozás: felfedező és archeológus

Lara Croft joggal nevezhető archeológusnak és felfedezőnek, de mindezek előtt túlélőképességéről is számot adott már. Kiváló angol iskolákban tanult, ám koránt sem állt készen arra a megpróbáltatásra, amivel a Sárkány-háromszögében kellett szembenéznie az Endurance nevű hajó utasaként. Ez a térség különösen szélsőséges viharairól hírhedt, ami az Endurance-t sem kerülte el: a legénység egy Jamatai nevű szigetnél szenvedett hajótörést. Lara rákényszerült a vadászatra, a természet viszontagságaihoz való alkalmazkodásra és a vérig menő önvédelemre. Ez a tapasztalat megkeményítette őt, ugyanakkor számos megoldandó kérdést hagyott benne.

Lara édesapja, Lord Richard James Croft szintén archeológus volt. Az Akadémián gúny tárgyát képezték őrült elméletei, de lánya Jamatai-on töltött ideje alatt ráérzett a törekvéseire. Ez persze azt eredményezte, hogy Lara szintén lejáratott és mellőzött személy lett ezen körökben, ám fontosabb volt számára, hogy megtudja, kik állnak a támadások mögött és miért követik őt.

A válasz amit keres egy elveszett, Kityezs nevű városban vár rá, valahol a szibériai vadonban.


JonahJonah

 • Életkor: harmincas évei közepén
 • Foglalkozás: korábban szakács

Jonah Új-Zélandban született és a nagyanyja nevelte fel Hawaii-on. Szolgált az új-zélandi seregben, ennek köszönhetően igen szívós harcos, ha a szükség úgy kívánja. Szolgálatai alól felmentették egy sérülés miatt, ám a mai napig igen aktív életet él.

Az Endurance fedélzetén első tiszti és szakács pozíciót töltött be. A hajótörés és az azt követő események a legénység minden tagját rettentően megviselték, noha Jonah könnyebben túltette magát a rémálomszerű élményen, mint a többiek. Még mindig szoros kapcsolatot ápol Larával és minden téren támogatja őt a Sárkány-háromszögében tapasztaltak mélyebb megértésében.


AnaAna

 • Életkor: negyvenes éveiben jár
 • Foglalkozás: anyagilag független

Az életének önkezével véget vetett Lord Croft egykori szeretője. Az asszony Lara fontos hozzátartozója. Noha még fiatal, egészsége az utóbbi időben nem szolgált túl jól.


KonstantinKonstantin

 • Életkor: negyvenes éveiben
 • Foglalkozás: a Trinity ügynöke

Konstantin a Trinity egyik vezéralakja. Ez a titkos társaság különös erővel megáldott ereklyék felkutatására szakosodott és megszerzésük során mindenkit képesek félresöpörni az útból. Úgy tűnik, nekik köszönhetően lett eltussolva mindaz, ami Larával történt Jamatai-n, és esélyes, hogy jelenleg is aktívan megfigyelik őt.

Konstantint, mint a szervezet egyik legjobb ügynökét Szíriába és Szibériába küldik. Találkozása Larával elkerülhetetlennek ígérkezik.


JacobJacob

 • Életkor: ismeretlen
 • Foglalkozás: Remnant-tag

A Remnant nevű szerveződés a szibériai vadvilág túlélőiből áll. Nem sok információ áll rendelkezésre velük kapcsolatban. Jacob a spirituális vezetőjük és gyógyítójuk.


SofiaSofia

 • Életkor: ismeretlen
 • Foglalkozás: Remnant-tag

Sofia egy, a Remnantokat idegenektől elszántan védelmező fiatal nő, Jacob leánya. A Trinity felbukkanásával nem fog szűkölködni a teendőkben.

 

Fordította: Zsuzsi

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál