DLC lista

Keresés

20 Year Celebration Pack

Új, a Rise of the Tomb Raider történetét kibővítő DLC-kkel, nosztalgikus Lara Croft kártyákkal, kooperatív Endurance móddal, brutális nehézségi fokozattal, PlayStation VR támogatással és egyéb nyalánkságokkal várja a visszatérő és új játékosokat.

 

"Blood Ties” (Vérkötelék) - Lara apjának halálát követően nagybátyja próba elé állítja őt, hogy kiderüljön, érdemes-e a Croft Birtok tulajdonjogára. Lara eltökélten száll harcba öröksége visszaszerzéséért, kész bebizonyítani, ő a jogos örökös, ám ehhez kénytelen szembenézni múltjával. Majd’ egy órán át barangolhatsz Lara gyermekkori otthonában az alaptörténet részeként, hogy felfedd a családi titkot, amely örökké megváltoztatja Lara életét.

Blood Ties" Lara's Nightmare kiadás (Vérkötelék: Lara Rémálma) - Lara legszörnyűbb rémálma válik valóra élőholtak képében, amint lerohanják gyermekkori otthonát. Küzdj meg fertőző zombihordákkal, válj a legkiválóbb zombivadásszá, mielőtt végleg magával rántana ez a rémálom! Versenyezz barátaiddal, készíts kihívásokat a közösség számára kártyák segítségével a teljesen új Nightmare módban.

 

Cold Darkness Awakened

Egy, a hidegháború alatt forgalomból kivont, jelenleg is használaton kívüli fegyverkutató bázisból valami szörnyűség szabadul rá a szibériai vadonra: az emberek vérszomjas és esztelen gyilkossá válnak. Larának úrrá kell lennie az egyre súlyosabb hullámokban rátörő fertőzött fenevadak jelentette életveszélyen, míg legyőzött ellenfelei felszereléséből tud csak építkezni ebben az "ölj vagy megölnek" küzdelemben.

  Miközben az életedért harcolsz, még arra is megvan az esély, hogy megállítsd, mi több, visszafordítsd ezt a katasztrófahelyzetet.

 

Baba Yaga: The Temple of the Witch

Szibéria kietlen vidékein létezik egy tiltott erdő, ahová senki sem léphet be. Régen egy szovjet expedíció nyom nélkül veszett oda ezen a helyen. Lara belép ebbe a gonosz völgybe, hogy egy elveszett férfi nyomába eredjen, de egy rémálommal találja szembe magát, amire nincsen magyarázat. Valóban Baba Yaga, a boszorkány kísért az erdőben? Vagy egy, a legendán túlmutató titok rejtőzik itt?

  A körülbelül 3 órányi extra játékidővel az új fejezet kiterjeszti az alaptörténetet, szokatlan ellenfelek nehezítik dolgunkat és még egy új, fejtörőkkel teli sírhely is feltárásra vár. Lara egy évtizedek óta megoldatlan rejtélyt göngyölít fel, mely egy mitológiai gonosz lénnyel való leszámolásban csúcsosodik ki.
A kiegészítőhöz tartozik egy új öltözék és egy íj.

 

Endurance Mode

A vadonban magányosan bolyongva Lara kénytelen összecsenni, gyűjtögetni és ácsolni a napi túléléséhez szükséges eszközöket, mindemellett átvészelni mindazt a halálos veszedelmet, amit az éjszaka fenevadai és fejvadászai hoznak a fejére. Ez az ő legnagyobb "magányos nő a vadvilággal szemben" megpróbáltatása, ami kiterjeszti tűrő- és túlélőképességeit a legzordabb környezetben.

  A tűzhöz üzemanyag szükséges, a hideg elviszi azt, akit felkészületlenül talál, az élelem táplálja az életerőt, de mindez csak akkor áll rendelkezésre, ha feltételeit összegyűjtik, megszerzik vagy elkészítik. Kezdetben semmid nincs, de mindent meg kell szerezned. Hívd ki barátaidat egy hosszú harcra a túlélésért vagy küzdj meg a nyilvános eredménytábla legjobb helyéért és a Legnagyobb Túlélő titulusért. Ehhez a módhoz új ruházat és fegyver is tartozik, ráadásul egy sor friss achievement is megszerezhető.

 

Valiant Explorer Pack

A csomag magába foglalja a Valiant Explorer öltözéket, ami egy nosztalgikus barna bőrkabát, magasszárú csizma és világos vörös sál kombinációja. Az öltözetet viselve a robbanó nyilak nagyobbat robbannak. Emellett 2 kártyával is gazdagodunk, melyeket az expedíciók során használhatunk fel.

 

Wilderness Survivor Pack

A csomag magába foglalja a Nightshade öltözéket, amivel Lara a leggyakoribb apróvadakból is szert tehet egzotikus, állati eredetű használható eszközre. Emellett egy Deathsong szekerce is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, garantált minimum 2 ritka kártyával, amik mellé 3 további, nagy eséllyel különleges lap is potyoghat.

 

Ancient Vanguard Pack

A csomag magába foglalja az Ancient Vanguard öltözéket, melynek segítségével Lara gyorsabban szedi össze magát egy-egy sérülés után. Emellett egy Guiding Light íj is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, garantált minimum 2 ritka kártyával, és a maradék három kártyára vonatkozó megnövelt ritkaság-esély szorzóval.

 

Prophet's Legacy Pack

A csomag magába foglal egy Immortal Guardian öltözéket, mely csökkenti a görögtűz Larára mért sebzését. Emellett a Piercing Truth nevű tőr is a csomag része, illetve egy kártyacsomag, két garantált ritka kártyával - és itt is érvényes a maradék három kártyára, hogy nagy eséllyel szintén ritkaságszámba mennek.

 

Siberian Ranger Pack

A csomag magába foglal egy több speciális lőszer tárolására alkalmas Siberian Ranger nevezetű öltözetet, emellett egy Accipiter Nox névre keresztelt kinézetet a félautomata pisztolyhoz, valamint egy kártyacsomagot, melyben egy darab ritkább lap garantáltan üti markodat, de nagy eséllyel további különleges kártyák is potyoghatnak.

 

Hope’s Bastion Pack

A csomag magába foglalja a Hope’s Bastion öltözéket, mely megnöveli a Lara íja által okozott sebzést. Emellett egy Wreckoner harci csákány is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Juggernaut kártyát, ami minden újabb ölésnél extra védelmet nyújt Larának bizonyos ideig.

 

Apex Predator Pack

A csomag magába foglalja az Apex Predator öltözéket, mely csökkenti az állatok által okozott sebzést. Emellett egy Python Hand Cannon hatlövetű is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Holy Fire kártyát, ami kézitusa során lángba borítja az ellenfelet.

 

Sparrowhawk Pack

A csomag magába foglalja a Sparrowhawk öltözéket, mely tovább segíti hősnőnk vadász képességét. Emellett egy White Wood nevű reflexíj is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Master Hunter kártyát, mely megduplázza az állatokon ejtett sebzést és a vadászat során gyűjtött dolgokat.

 

Remnant Resistance Pack

A csomag magába foglalja a Remnant öltözéket, mely néha lehetővé teszi, hogy Lara a készleteinek felhasználása nélkül orvosolja magát. Emellett egy Moon Shadow pisztoly is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Bullet Resistance kártyát, ami extra ellenállást ad fegyvertűz ellen.

 

Tactical Survivor Pack

A csomag magába foglalja a Tactical Kit öltözéket, mellyel a speciális lőszerek kevesebb alapanyagból készíthetőek el. Emellett egy Carbon Fiber csigás íj is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Bow Master kártyát, ami az íjhoz az összes fejlesztést, jobb sebzést és célzást biztosít.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál